7/7/12

Πρεμιέρα για την Βέροια ....





Την πρώτη της προπόνηση για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής (6/7) η Βέροια ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά, η οποία θα την βρει στην Superleague.


Στη σημερινή επίσημη πρώτη το παρών έδωσαν όλοι οι παίκτες, πλην των Σερζ Ντιέ και Μάικλ Ολαϊτάν που επιστρέφουν στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες, ενώ αρκετοί ήταν οι φίλοι της ομάδας που, παρά το εργάσιμο της ημέρας, έδωσαν το παρών στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου και αποθέωσαν τους κυανέρυθρους.
Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν οι δύο νεοαποκτηθέντες Ισπανοί ποδοσφαιριστές, Καρλίνιο και Γκιγέρμο, ενώ ο Χρήστος Μελίσσης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ όπου συνομίλησε με τον μεγαλομέτοχο Γιώργο Αρβανιτίδη και ζήτησε λίγες ώρες διορία για να δώσει την τελική του απάντηση στην πρόταση της "Βασίλισσας".

Βέροια: Παρουσίασε Καρλίνιο και Γκιγιέρμο


Τις δύο πρώτες μεταγραφές της ανακοίνωσε η Βέροια, καθώς πριν από την επίσημη πρώτη της ομάδας, παρουσιάστηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ οι Πέρεζ Μορένο Γκιγιέρμο και Καρλίνιο Μενέντεζ.

Τους δύο 25χρονους Ισπανούς ποδοσφαιριστές, που αποτελούν και τα πρώτα της μεταγραφικά αποκτήματα για τη νέα περίοδο, παρουσίασε πριν από την πρώτη της προπόνηση η Βασίλισσα του βορρά.
Στα γραφεία της Βεροιώτικης ΠΑΕ βρέθηκαν με τον μάνατζέρ τους οι Πέρεζ Μορένο Γκιγέρμο (αριστερός χαφ) και Καρλίνιο Μενέντεζ (επιτελικός μέσος), οι οποίοι δήλωσαν ικανοποιημένοι από τη μεταγραφή τους στους κυανέρυθρους, ενώ τόνισαν ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τη νέα τους ομάδα.


Πηγη sport.gr 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes