11/4/14

Μαδριλένοι εναντίον Ζοζέ και Πεπ!

Η κληρωτίδα στη Νιόν της Ελβετίας έκανε τα δικά της...
παιχνίδια και έβγαλε δύο μεγάλους ημιτελικούς. Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου και Ατλέτικο Μαδρίτης - Τσέλσι τα δύο ζευγάρια της φάσης των "4" του Champions League. Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 22 και 23 Απριλίου ενώ οι ρεβάνς στις 29 και 30 του ίδιου μήνα. Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στο "Ντα Λουζ" της Λισαβόνας στις 24 Μαΐου, στον οποίο τυπικά γηπεδούχος θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Ρεάλ - Μπάγερν.
Οι Βαυαροί και η “Βασίλισσα” είναι παλιοί γνώριμοι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις καθώς μέχρι σήμερα έχουν αναμετρηθεί συνολικά 20 φορές, όλες στο Κύπελλο Πρωταθλητριών/Champions League. Οι Γερμανοί έχουν το πάνω χέρι στα ματς με τους Ισπανούς καθώς έχουν πανηγυρίσει συνολικά 11 φορές. 
Η Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο έχει ανάμεικτα συναισθήματα από τις αναμετρήσεις της κόντρα στην Ατλέτικο. Οι «μπλε» επικράτησαν με 4-0 στο "Στάμφορντ Μπριτζ" την περίοδο 2009-10 στη φάση των ομίλων ενώ στη Μαδρίτη είχαν αποσπάσει ισοπαλία 2-2. Στην τελευταία τους συνάντηση το 2012 οι “ροχιμπλάνκος” είχαν επιβληθεί με το ευρύ 4-1 στον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ στο Μονακό.
Το πρόγραμμα:

Ατλέτικο Μαδρίτης - Τσέλσι 22 Απριλίου
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου 23 Απριλίου 
Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης 29 Απριλίου
Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης 30 Απριλίου 


 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes