21/4/13

Απίστευτο, αποδοκιμάστηκε ο Κασίγιας ...


Πρωτόγνωρη εμπειρία για τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος έγινε στόχος έντονων αποδοκιμασιών από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας.

Οι αποκαλούμενοι «ultras» άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα, με αποδέκτη τον Ισπανό τερματοφύλακα κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Μπέτις.
Αυτή είναι η πρώτη φορά στα 14 χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα, όπου ο παίκτης μπαίνει στο στόχαστρο των φιλάθλων της βασίλισσας με τους «ultras» να τον κατηγορούν πως βγάζει προς τα ΜΜΕ τα όσα συμβαίνουν στα αποδυτήρια της ομάδας.
«Ο Κασίγιας είναι ο ποντικός, φύγε Κασίγιας» ήταν ένα από τα συνθήματα που φώναζαν οι οπαδοί. Τα συγκεκριμένα συνθήματα κατά του διεθνή Ισπανού τερματοφύλακα δεν έγιναν αποδεκτά, με τον πιο πολύ κόσμο να τους επιτίθεται μέσω του Twitter.
Να σημειωθεί πως ο αρχηγός της εθνικής Ισπανίας και της Ρεάλ Μαδρίτης έχει να αγωνιστεί από τις 23 Φεβρουαρίου, με ένα τραυματισμό να τον αφήνει για αρκετό χρονικό διάστημα εκτός δράσης, με τον Ντιέγκο Λόπεθ να είναι πλέον η πρώτη επιλογή στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο για να υπερασπίζεται την εστία της Ρεάλ.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes