26/2/13

Clasico με φόντο τον τελικό!


Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Καμπ Νου» (22.00, OTEsport1) με έπαθλο το εισιτήριο για τον τελικό του Copa del Rey. Οι Καταλανοί έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση μετά το 1-1 στο πρώτο παιχνίδι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». 


Την ομάδα θα κατευθύνει για ακόμα ένα παιχνίδι ο Ζόρντι Ρόουρα, ο οποίος αντικαθιστά τον Τίτο Βιλανόβα. Στη διάθεση του τεχνικού των Καταλανών επιστρέφει ο Αντριάνο ο οποίος είχε τραυματιστεί στο ματς με την Γρανάδα και θα βρίσκεται στο πάγκο.

Στην ενδεκάδα θα βρίσκεται και πάλι ο Πίντο, ο οποίος στα ματς του Κυπέλλου Ισπανίας, αντικαθιστά τον Βίκτορ Βαλντές. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα έχει εξασφαλίσει κατά μεγάλο βαθμό τον φετινό τίτλο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και έτσι θα αγωνιστεί σήμερα με στόχο να φτάσει μια ανάσα από το νταμπλ στην Ισπανία. 

Από την άλλη, η Ρεάλ Μαδρίτης του Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να σώσει τη φετινή παρτίδα, πανηγυρίζοντας πρόκριση μέσα στην έδρα της «αιώνιας» αντιπάλου της, προσφέροντας χαμόγελο στους φίλους της, που φέτος βλέπουν την «βασίλισσα» στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πριμέρα Ντιβιζιόν. 

Ο «Special One» θα εμπιστευτεί στο κέντρο της άμυνας τους Πέπε και Βαράν, ο οποίος σκόραρε στο πρώτο «clasico», ενώ για μία θέση παλεύουν Ντι Μαρία και Κακά. 

Πιθανές ενδεκάδες:

Μπαρτσελόνα: 
Πίντο, Άλβες, Πουγιόλ, Πικέ, Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Φάμπρεγκας, Πέδρο, Ινιέστα, Μέσι.

Ρεάλ Μαδρίτης: 
Λόπες, Ράμος, Βαράν, Πέπε, Κοεντράο, Αλόνσο, Κεντίρα, Ντι Μαρία, Οζίλ, Κακά, Ιγκουαΐν.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης
ΠΗΓΗ

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes