29/12/12

Κίνδυνος αποβολής για τη Λάρισα!


 Θα εξαντλήσει όλη της την αυστηρότητα η Football League στη Λάρισα εάν και εφόσον δεν ρυθμίσει τις οφειλές της. Η διοργανώτρια αρχή έστειλε σαφές μήνυμα στους «βυσσινί» πως αν δεν γίνουν αυτά που ζητάει τότε δεν θα ξαναοριστεί αγώνας τους στο πρωτάθλημα.


Η Ένωση δεν ασχολήθηκε για τα χρέη προς τους προμηθευτές αλλά για για αυτά προς τους ποδοσφαιριστές, προπονητές και υπαλλήλους. Αυτό σημαίνει πως η ΠΑΕ Λάρισα θα πρέπει να συμφωνήσει με τους πιστωτές της μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας για να πετύχει τον ορισμό του αγώνα με τον Ηρακλή. Αν αυτό δεν επιτευχθεί μέσα σε τρεις αγωνιστικές τότε η ομάδα θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Στο διοικητικό συμβούλιο, ο πρόεδρος Σπύρος Καλογιάννης, μετέφερε στα μέλη την πρόθεση της πολιτείας να διεξαχθεί το επόμενο πρωτάθλημα σε δύο ομίλους των 14 ομάδων και η Football League 2  να ενωθεί με την Δ' Εθνική.


Σε ότι αφορά τα τηλεοπτικά του Ολυμπιακού Βόλου, της Καβάλας και του Ηρακλή αποφασίστηκε πως αν ο ΟΤΕ ΤV το επιθυμεί μπορεί να μεταδίδει τους αγώνες τους αφού τους καταβάλει 12.000 ευρώ/για κάθε αγώνα. Για όλες τις υπόλοιπες ισχύουν τα 90.000 ευρώ που είχαν συμφωνηθεί το καλοκαίρι.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes