28/9/12

Επέστρεψε στη Βραζιλία ο Κακά ....


Την καλύτερη εβδομάδα εδώ και καιρό διανύει ο Κακά, ο οποίος μετά το χατ-τρικ που σημείωσε με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης σε φιλικό με τη Μιγιονάριος και την αλλαγή κλίματος στο σύλλογο, ήρθε η κλήση του στην εθνική Βραζιλίας.

Μετά από 2 χρόνια απουσίας, ο 30χρονος μέσος επιστρέφει στη "σελεσάο" για τα 2 φιλικά με αντίπαλο το Ιράκ στο Μάλμε της Σουηδίας (11/10) και την Ιαπωνία στο Βρότσγουαφ της Πολωνίας (16/10).
Ο Κακά φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα με το εθνόσημο στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 στη Νότια Αφρική, στην αναμέτρηση με την Ολλανδία. Ακολούθησε μία χειρουργική επέμβαση που τον άφησε πολύ πίσω κι η κατάσταση στους "μερέγκες", όπου δεν βρίσκει θέση στην ενδεκάδα.
Παρ' όλα αυτά, ο Μάνο Μενέζες τον επέλεξε για την 23μελή αποστολή της πεντάκις παγκόσμιας πρωταθλήτριας, λόγω της εμπειρίας του."Έχουμε ανάγκη από παίκτες τόσο έμπειρους, όσο ο Κακά στην εθνική ομάδα. Πιστεύω ότι θα έρθει εδώ και θα δείξει ότι έχει βελτιωθεί. Γνωρίζουμε ότι η φετινή χρονιά θα είναι πολύ σημαντική για τον ίδιο, οπότε μπορούμε να τον υπολογίζουμε ως παίκτη της εθνικής ξανά και για το μέλλον", τόνισε ο Βραζιλιάνος τεχνικός.
"Οι παίκτες που έχουν περάσει όσα πέρασε ο Κακά πρέπει να κάνουν επανεκκίνηση. Χρειάζεται να βρουν τον τρόπο να κρατηθούν σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Προπονείται και παίζει πιο μπροστά από όσο παλιά και αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να τον έχουμε στην ίδια ομάδα με τον Όσκαρ. Θα δούμε πως θα λειτουργήσει το σύστημα".
Η αποστολή της Βραζιλίας
Τερματοφύλακες
Ντιέγο Άλβες (Βαλένθια), Ζέφερσον (Μποταφόγκο), Βίκτορ (Ατλέτικο Μινέιρο)
Αμυντικοί
Ντάνιελ Άλβες (Μπαρτσελόνα), Μαρσέλο (Ρεάλ Μαδρίτης), Αντριάνο (Μπαρτσελόνα), Άλεξ Σάντρο (Πόρτο), Τιάγκο Σίλβα (Παρί Σεν Ζερμέν), Ντάβιντ Λουίζ (Τσέλσι), Ντέντε (Βάσκο ντα Γκάμα), Λεάντρο Καστάν (Ρόμα)
Μέσοι
Σάντρο (Τότεναμ), Παουλίνιο (Κορίνθιανς), Φερνάντο (Γκρέμιο), Γκιουλιάνο (Ντνιέπρ), Λούκας (Σάο Πάουλο), Όσκαρ (Τσέλσι), Ραμίρες (Τσέλσι), Τιάγκο Νέβες (Φλουμινένσε)
Επιθετικοί
Κακά (Ρεάλ Μαδρίτης), Νέιμαρ (Σάντος), Λεάντρο Νταμιάο (Ιντερνασιονάλ), Χουλκ (Ζενίτ)

Πηγη Contra

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes