25/6/12

Οζίλ: «Ήρθαμε εδώ για να το… σηκώσουμε»


 
Την… κατάρα που έχει με την Ιταλία θα προσπαθήσει να… σπάσει η Γερμανία στον ημιτελικό των δυο ομάδων στον ημιτελικό του EURO 2012, και ο Μεσούτ Οζίλ είναι.......
αισιόδοξος πως αυτή την φορά τα «πάντσερ» θα καταφέρουν να αποκλείσουν την «σκουάντρα ατζούρα»! 
Βλέπετε, η Γερμανία δεν έχει νικήσει ποτέ την Ιταλία σε επτά επίσημα παιχνίδια, αλλά ο Οζίλ τόνισε στη συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα πως η ομάδα του διαθέτει την αυτοπεποίθηση και την κλάση για να πανηγυρίσει στον ημιτελικό της Πέμπτης, μολονότι η παράδοση δεν είναι με το μέρος της «νατσιονάλμανσαφτ».

Ο 23άχρονος μέσος εξέφρασε την άποψη ότι η εθνική Γερμανίας είναι πάντως πιο δυνατή σε σχέση με την ομάδα που… κατέβασε στο Μουντιάλ του 2010!

«Όλα αυτά είναι ιστορία. Εμείς κοιτάζουμε μπροστά. Δεν μας ενδιαφέρει το παρελθόν» τόνισε ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και συνέχισε: «Όλες οι ομάδες μας σέβονται. Έχουμε μια δυνατή ομάδα και πιστεύουμε στους εαυτούς μας.
Ο στόχος μας είναι να φέρουμε τον τίτλο στη Γερμανία και είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Να θυμίσουμε πως η Γερμανία ηττήθηκε 2-0 εντός έδρας και συγκεκριμένα στο «Βεστ Φάλεν, από τη «σκουάντρα ατζούρα» στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006, αλλά θα μπει στον ημιτελικό της Πέμπτης με ένα εντυπωσιακό σερί 15 διαδοχικών νικών σε επίσημα παιχνίδια, μετά την επικράτηση 4-2 επί της Ελλάδας στην προημιτελική φάση του EURO 2012.

Για την Ιταλία υπογράμμισε: «Διαθέτει έναν παγκόσμιας κλάσης παίκτη και μιλάω για τον Αντρέα Πίρλο και έναν σπουδαίο παίκτη, όπως ο Μάριο Μπαλοτέλι. Δεν επικεντρώσουμε όμως την προσοχή μας ατομικά σε παίκτες. Η Ιταλία είναι μια πολύ συμπαγής ομάδα, αλλά μπορούμε να τη νικήσουμε. Έχουμε ωριμάσει, είμαστε πιο σταθεροί και μπορούμε να τα πάμε καλά απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Η Γερμανία έχει μία δυνατή ομάδα με νεαρούς και "πεινασμένους" παίκτες».
Συντάκτης : ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΔΑΓΡΕΣ
Πηγη  pamesports.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes