8/7/15

Αθώα η Βέροια για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ..

Αθωωτική ήταν η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την ....
ΠΑΕ Βέροια, η οποία είχε κληθεί μετά από έφεση που είχε ασκήσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας,Παναγιώτης Καρράς, κατά της πρωτόδικης απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας.

Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία (2-1), ενώ η υπόθεση αφορούσε τον αγώνα της μακεδονικής ομάδας με τον Ολυμπιακό στις 6 Ιανουαρίου 2013, που είχε λήξει με νίκη 3-0 των «ερυθρόλευκων» και ο οποίος είχε χαρακτηριστεί ύποπτος προς χειραγώγηση.
Με αυτή την απόφαση Βέροια παραμένει στη Σούπερ Λίγκα. Η πρόσθετη παρέμβαση του Απόλλωνα Σμύρνης απορρίφθηκε ως απαράδεκτη, ενώ ως ουσιαστική αβάσιμη απορρίφθηκε και η παρέμβαση του Λεβαδειακού.

Η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με τη υπ΄αριθμ. 63/8-7-2015 απόφασή της απορρίπτει ως απαράδεκτη την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ. Διακρατεί και δικάζει κατ΄ουσίαν την υπόθεση ως προς την εγκαλουμένη ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ. Δέχεται κατά πλειοψηφία ότι η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ δεν τέλεσε το διωκόμενο πειθαρχικό αδίκημα.
Απορρίπτει κατά πλειοψηφία την έφεση του Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ κατά 1) της υπ΄αριθμ. 218/19-5-2015 απόφασης της Π.Ε/SUPER LEAGUE, 2) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΝΑΡΗ, γεν. αρχηγού της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, 3) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ, προέδρου ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και 4) της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ως ουσιαστικά αβάσιμη, καθώς επίσης την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ».

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes