19/1/15

Το ενδιαφέρον του Μουρίνιο για τον Τζέραρντ ...

Το ενδιαφέρον του Μουρίνιο για τον Τζέραρντ

Πότε ήθελε να τον αποκτήσει....

Στο περιθώριο της αναμέτρησης της Τσέλσι με την Λίβερπουλ για τον ημιτελικό του Λινγκ Καπ, ο Ζοσέ Μουρίνιο προχώρησε σε... αποκαλύψεις.
Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε πως στην πρώτη του θητεία στην Τσέλσι το 2005 ήθελε τον Στίβεν Τζέραρντ και έκανε τα πάντα για να τον αποκτήσει.
Συγκεκριμένα, ήθελε με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να δημιουργήσουν μία δυνατή τριάδα στα χαφ, η οποία θα συμπληρώνεται με τους Λάμπαρντ και Μακελελέ. Η μεταγραφή αυτή δεν πραγματοποιήθηκε και ο προπονητής των "μπλε" κατανόησε γιατί δεν συνέβη, χαρακτηρίζοντάς την σωστή απόφαση.
"Ήταν πάντα Λίβερπουλ και πιστεύω πως η απόφασή του ήταν σωστή. Καταλαβαίνω γιατί ήταν κοντά στο να έρθει στην Τσέλσι και δεν ήρθε ποτέ. Το σέβομαι απόλυτα αυτό και το θαυμάζω".
Όσον αφορά το σύνθημα των οπαδών της ομάδας του για το λάθος του Τζέραρντ πέρσι που στέρησε τον τίτλο της Premier League ο "Special One" ήταν κάθετος:
"Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το σύνθημα. Έχουμε τόσα πολλά συνθήματα που δεν χρειαζόμαστε αυτό. Συγκινήθηκα όταν δήλωσε κάποια στιγμή πως δεν θα σκόραρε ποτέ εναντίον της Λίβερπουλ. Είναι αξιοθαύμαστα αυτά τα λόγια".
Πηγή sport-fm.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes