30/10/14

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ...


Εν όψη της κρίσιμης κατάστασης που επικρατή αυτή την εποχή στον κλάδο μας θέλουμε να εκφράσουμε την ιδιαίτερη ανησυχία μας στα σχέδια της ΟΠΑΠ πάνω στην εγκατάσταση των VLT’S και την κλιμακωτή προμήθεια.


Στηρίζουμε απόλυτα τις θέσεις και τους χειρισμούς της Ομοσπονδίας μας.

Δεν πρόκειται να απεμπολήσουμε τα δικαιώματα που μας παρέχει ο νόμος για τα Vlts.

Δεν πρόκειται να σας αφήσουμε να μας καταστρέψετε στις επένδυσεις που έχουμε κάνει με το "αποφασίζω και διατάζωΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για να βγάλετε το δικό σας κέρδος ΑΓΝΩΟΝΤΑΣ την προσφορά μας στην εταιρεία, που πολλές φορές το πληρώνουμε και με την ιδία τη ζωή μας προστατεύοντας τα χρήματα για το δικό σας κέρδος.

Δεν θα δεχτούμε και ΔΕΝ θα υποκύψουμε στις δικές σας εκβιαστικές μεθόδους καταστροφής του επαγγέλματος μας με απέναντι ΝΕΑ δίκτυα.

Έχουμε έναν νόμο και μια σύμβαση και ζητάμε ΑΥΤΑ που προβλέπονται με ΣΕΒΑΣΜΟ στον κόπο μας.

Τα κοινά συμφέροντα που έχουμε ή θέλετε να έχουμε είναι που μας κάνουν ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

Η δύναμη των πρακτόρων τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει οτι μπορεί να καταφέρει τα πάνταΟΤΑΝ υπάρχει σωστή συνεργασία , όταν υπάρχει σεβασμός και συζήτηση πάνω στα κοινά μας προβλήματα που κατά καιρούς προκύπτουν .

Είμαστε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΟΜΙΜΟ δίκτυο σας, στεκόμαστε δίπλα στην ΠΟΕΠΠΠ ενωμένοι και έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας να αγωνιστούμε για την ματαίωση κάθε καταστρεπτικού σχεδίου που έχετε βάλει σε εφαρμογή.


ΤΑ Δ.Σ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 


ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΠΕΛΛΑΣ και ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes