22/4/14

Με Γκιγκς στο τιμόνι για το Europa League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...

 
Υπηρεσιακός μέχρι νεωτέρας ο Ουαλός....

Ο Ράιαν Γκιγκς ανέλαβε επίσημα χρέη υπηρεσιακού προπονητή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση του συλλόγου. Ο Ουαλός θα έχει την ευθύνη της πρώτης ομάδας μέχρι να βρεθεί ένας νέος προπονητής, ο οποίος θα καλύψει το κενό του Ντέιβιντ Μόγες.
Αναμφίβολα η απόφαση αυτή αποτελεί μεγάλο ρίσκο καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» στις αγωνιστικές που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, θα τα παίξουν όλα για όλα, για την έξοδο στο Europa League.
«Μετά την αποχώρηση του Ντέιβιντ Μόγες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοινώνει ότι ο Ράιαν Γκιγκς, θα αναλάβει την ευθύνη της πρώτης ομάδας μέχρι να γίνει ένας μόνιμος διορισμός. Ο σύλλογος δεν θα κάνει κανένα άλλο σχόλιο για την διαδικασία μέχρι να ολοκληρωθεί», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Γιουνάιτεντ.
Ο Γκιγκς είχε ήδη ρόλο παίκτη-προπονητή στην Γιουνάιτεντ βάσει του τελευταίου συμβολαίου που είχε υπογράψει τον Ιούλιο του 2013. Ο Ουαλός θα είναι εκείνος που θα κοουτσάρει την Γιουνάιτεντ σίγουρα για τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της σεζόν, με την Νόριτς, την Σάντερλαντ και την Χαλ εντός έδρας και την Σαουθάμπτον εκτός έδρας.
Από τότε που ξεκίνησαν οι φήμες για την απόλυση του Μόγες ήταν γνωστό πως ο άμεσος αντικαταστάτης του θα ήταν ο Ουαλός. Ο Γκιγκς είναι στην Γιουνάιτεντ 24 χρόνια από το 1990 και έχει 631 συμμετοχές, 109 γκολ και 13 τίτλους με τους «κόκκινους διαβόλους».


 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes