10/4/14

Δέκατη στον κόσμο, 6η στην Ευρώπη η Ελλάδα ...


Εντυπωσιακή άνοδος της Ελλάδας στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA,
σύμφωνα με την τελευταία δημοσίευση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε άλμα τριών θέσεων και πλέον βρίσκεται στη 10η θέση του κόσμου και στην 6η της Ευρώπης!

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα ηττήθηκε στο τελευταίο της φιλικό από την Νότια Κορέα στο "Γ. Καραϊσκάκης", ωστόσο τα αποτελέσματα των ομάδων που βρίσκονταν μπροστά της  στην κατάταξη, αλλά και το γεγονός ότι βγήκαν εκτός μέτρησης καλοί μήνες των αντιπάλων της, έφεραν την Εθνική στο Top-10 του κόσμου.

Η παγκόσμια κατάταξη

1. Ισπανία, 2. Γερμανία, 3. Πορτογαλία, 4. Κολομβία, 5. Ουρουγουάη, 6. Αργεντινή, 7. Βραζιλία, 8. Ελβετία, 9. Ιταλία, 10. Ελλάδα, 11. Αγγλία, 12. Βέλγιο, 13. ΗΠΑ, 14. Χιλή, 15. Ολλανδία.

Οι πρώτες της Ευρώπης

1. Ισπανία, 2. Γερμανία, 3. Πορτογαλία, 4. Ελβετία, 5. Ιταλία, 6. Ελλάδα, 7. Αγγλία, 8. Βέλγιο, 9. Ολλανδία, 10. Γαλλία, 11. Ουκρανία, 12. Ρωσία, 13. Κροατία, 14. Σκωτία, 15. Δανία.

Οι αντίπαλοι της Ελλάδας στο ΜουντιάλΗ Κολομβία την οποία αντιμετωπίσει στον εναρκτήριο αγώνα της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας η Ελλάδα, ανέβηκε μια θέση και πλέον φιγουράρει στην 4η θέση της κατάταξης. Η Ακτή Ελεφαντοστού κέρδισε 3 θέσεις και πλέον βρίσκεται στην 21η, ενώ η Ιαπωνία κέρδισε μια θέση και πλέον βρίσκεται στην 47η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.


 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes