15/11/13

Μπαράζ Εθνικής: Εμείς κυνηγάμε τη νίκη. Οι Ρουμάνοι;

 

Τουλάχιστον ένα γκολ θα πρέπει να πετύχει η Ρουμανία στο Γ. Καραϊσκάκης αν θέλει να έχει πιθανότητες λέει ο προπονητής της...

Τουλάχιστον ένα γκολ θα πρέπει να πετύχει η Ρουμανία στο Γ. Καραϊσκάκης αν θέλει να έχει πιθανότητες για πρόκριση όπως δήλωσε ο Βίκτορ Πιτσούρκα στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης 14 Νοεμβρίου.

"Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα έχουμε τρακ. Όχι μόνο εμείς, αλλά όλοι. Έτσι είναι αυτά τα παιχνίδια και χρειάζονται μεγάλη προσοχή. Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Η Ελλάδα είναι πιο έμπειρη, καθώς έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν σε αγώνες μπαράζ.

Γνωρίζετε τα προβλήματα που είχαμε με τους τραυματίες και θα δούμε σε πόσους μπορούμε να υπολογίζουμε. Αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε την πρόκριση και για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει αύριο να σκοράρουμε. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να είμαστε επιθετικοί και να φτάσουμε στο γκολ.

Εχω μιλήσει με τους παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με τον Λαζάρ, ο οποίος έχει 6 συμπαίκτες που είναι στην Εθνική ομάδα των Ελλήνων, όμως και με τον Γκοιάν συζήτησα γιατί έπαιξε αντίπαλος με τον ΠΑΟΚ. Όσον αφορά την ενδεκάδα, δεν έχω καταλήξει ακόμα σε τρεις θέσεις", δήλωσε αρχικά ο προπονητής των Ρουμάνων.

Όσο για τον απόντα κεντρικό αμυντικό και αρχηγό της ομάδας, Κίρικες ανέφερε: "Περιμένουμε την προστατευτική μάσκα για να παίξει στο δεύτερο παιχνίδι".


Τα αγωνιστικά σχέδια


Σύσσωμος ο ρουμανικός Τύπος, πάντως, κάνει λόγο για σχήμα με... άκρως επιθετικούς προσανατολισμούς καθώς όπως τόνισε και ο Ρουμάνος τεχνικός στόχος της ομάδας του είναι να πετύχει γκολ στο Γ. Καραϊσκάκης, προκειμένου να αποκτήσει αβαντάζ ενόψει τη ρεβάνς στο Βουκουρέστι.

Έτσι λοιπόν, ο Πιτούρκα αναμένεται να παρατάξει τη Ρουμανία με σύστημα 4-2-3-1 το οποίο θα αποτελέσουν ο Ταταρουσάνου στην εστία, Μάτελ, Γκοϊάν, Γκαρντός και Ρατ η τετράδα στην άμυνα, στα χαφ οι Μπουρτσεάνου και Λάζαρ, ενώ οι Νικολίτα, Μαξίμ και Τανάσε θα παίξουν πίσω από τον προωθημένο Μαρικά.

Έκπληξη σε αυτή την ενδεκάδα των Ρουμάνων αποτελεί η απουσία του Τόριε καθώς τη θέση του φαίνεται πως παίρνει ο Μαξίμ.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Στάνκου και Κότσις.

Πάντως οι δημοσιογράφοι της Ρουμανίας ασχολούνται και με τα πριμ που θα χορηγήσουν οι δύο Ομοσπονδίες σε περίπτωση πρόκρισης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Σύμφωνα λοιπόν με τα δημοσιεύματα, οι Έλληνες διεθνείς θα λάβουν από 150.000 ευρώ ο καθένας αν καταφέρουν να οδηγήσουν την Ελλάδα στο Μουντιάλ, ενώ, αν προκριθούν οι Ρουμάνοι, τότε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας τους, θα τους ανταμείψει με 150.000 ευρώ στον καθένα, ποσό εξωπραγματικό για τα εσωτερικά οικονομικά δεδομένα της χώρας!
ΠΗΓΗ

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes