14/11/13

Παίκτης πλήρωσε για να παίξει στον Ηλυσιακό;

 Παίκτης πλήρωσε για να παίξει στον Ηλυσιακό;

Διαψεύδει ο ίδιος τα σχετικά δημοσιεύματα...

Έκπληξη προκάλεσε η είδηση ότι ένας παίκτης πλήρωσε για να παίξει στην Α1. Ο λόγος για τον 32χρονο, Νίκο Μπέλλο, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα, θέλοντας να κάνει πραγματικότητα το παιδικό του όνειρο, πλήρωσε 12.000 ευρώ στον Ηλυσιακό για να του εκδώσει δελτίο
Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν, ο 32χρονος Νίκος Μπέλλος ήθελε να εκπληρώσει το παιδικό του όνειρο και γι' αυτόν το λόγο έδωσε 12.000 ευρώ στον Ηλυσιακό προκειμένου να του βγάλει δελτίο για να παίξει εναντίον του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και του Αρη.
Ο Μπέλλος, μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα που είναι και πρόεδρος από το 2002, την Εξω Παναγίτσα Χαλκίδας. Το καλοκαίρι ήταν από τους ανθρώπους που βοήθησαν προκειμένου να γίνει η μετακόμιση του Ίκαρου στη Χαλκίδα, ενώ ακόμα και σήμερα βοηθά ενεργά την ομάδα.
Όπως λέει ο ίδιος, "Δελτίο έβγαλα μέσω κάποιων φίλων. Όμως δεν έχω πάει στο κλειστό της ομάδας για προπόνηση, δεν ξέρω τα παιδιά, δεν ξέρω κανέναν. Για την ακρίβεια ούτε στη δική μου ομάδα θα παίξω, αφού επέλεξα να μείνω εκτός για έναν χρόνο λόγω της έλευσης του παιδιού μου και αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων", ανέφερε στο "ΕΘΝΟΣΠΟΡ", για να προσθέσει ότι: "είναι το λιγότερο αστείο να πιστέψει κάποιος ότι υπάρχει παίχτης που δίνει χρήματα για να παίξει. Δεν υπάρχει προπονητής ή παράγοντας που να δεχόταν κάτι τέτοιο. Ο μοναδικός τρόπος να παίξω στην Α1 είναι να αποδεκατιστεί όλη η ομάδα και να μην υπάρχουν παίχτες... Οπότε δεν ισχύει τίποτα απ' όλα αυτά", καταλήγει ο παίκτης στις δηλώσεις του.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes