22/9/13

Αλόνσο: «Η απόδοση της Ferrari είναι λυπηρή»

Ο Φερνάντο Αλόνσο χαρακτήρισε τις κατατακτήριες της Ferrari στο Grand Prix της Σιγκαπούρης ως «λυπηρές» μετά την έβδομη θέση στο grid.

Είπε ότι ενώ δεν υπήρχε έλλειψη προσπάθειας από τη Ferrari, ήταν σαφές ότι οι ενημερώσεις τους δεν δούλευαν.
«Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να μην είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι με την απόδοση που είχαμε εδώ», δήλωσε ο Αλόνσο.
«Κάναμε το μέγιστο φέρνοντας νέα εξαρτήματα για αυτόν τον αγώνα, που λειτουργούν κατά ένα τρόπο, αλλά ίσως δεν είναι αρκετό. Έχουμε δοκιμάσει πολλά πράγματα, κάναμε πολλές αλλαγές χθες το βράδυ και σήμερα το μονοθέσιο ήταν λίγο πιο εύκολο στην οδήγηση.
«Νομίζω ότι ο καθένας πιέζει προς την ίδια κατεύθυνση, και η διαφορά είναι πολύ μεγάλη. Έτσι είναι θλιβερό.
«Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με το έργο που το εργοστάσιο έχει κάνει. Εργάστηκαν ασταμάτητα. Είναι αλήθεια ότι δεν είμαστε στη θέση που θέλαμε όσον αφορά τις επιδόσεις, αλλά δεν είναι επειδή δεν δοκιμάσαμε τα μέγιστα.
«Οι αντίπαλοί μας δεν παρακολουθούν τηλεόραση μεταξύ των Grand Prix και επίσης βελτιώνονται.
«Σε μια υψηλής κάθετης δύναμης πίστα ήμασταν τέταρτοι ταχύτεροι στην Ουγγαρία. Ερχόμαστε εδώ και είμαστε ίσως τέταρτη ταχύτεροι όσον αφορά τις ομάδες, και είναι θλιβερά νέα για εμάς, αλλά προφανώς δεν υπάρχει τίποτα που μπορούμε να κάνουμε τώρα, εκτός από την προετοιμασία για ένα τέλειο αγώνα αύριο.»
Ο Aλόνσο είναι επιφυλακτικός σχετικά με τις πιθανότητες της Ferrari να ανακτήσει κάποιο έδαφος στους επόμενους αγώνες.
«Θα δούμε αν μπορούμε να βελτιωθούμε μέσα στους επόμενους λίγους αγώνες, αλλά αμφιβάλλω, διότι πριν από τον Ιούλιο ήμασταν περίπου 0,8 δευτερόλεπτα πιο αργοί από τους ανταγωνιστές μας και εδώ είμαστε 1.1δ», είπε.
«Δεν πρόκειται στην Κορέα και την Ιαπωνία να είμαστε στην pole position ως δια μαγείας.»

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes