16/9/13

Θέλει να... γεράσει στη Γιουνάιτεντ ο Φαν Πέρσι..


Την επιθυμία του να παραμείνει για πολλά ακόμη χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε με ..
δηλώσεις του ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, τονίζοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στο «Ολντ Τραφορντ».

«Έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο και θα ήθελα να μείνω ακόμα περισσότερο», ανέφερε αρχικά o 30χρονος άσος στο επίσημο κανάλι των πρωταθλητών Αγγλίας.

Εν συνεχεία ο Ολλανδός στράικερ εξήγησε πως «θέλω να παίξω όσο το δυνατόν παραπάνω στο υψηλότερο επίπεδο», ενώ παραδέχθηκε πως το μεγαλύτερο δέλεαρ είναι οι… κούπες, τονίζοντας χαρακτηριστικά: 

«Το να κερδίζεις τρόπαια είναι το σημαντικότερο απ’ όλα. Πέρυσι πήραμε το ένα από τα τέσσερα που διεκδικήσαμε. Τώρα πρέπει να το δούμε από την άλλη πλευρά. Ότι αυτή τη σεζόν έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε πέντε. Και κατά τη γνώμη μου πρέπει να πάρουμε δύο ή τρία απ’ αυτά». 

Ο επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» υπογράμμισε ότι «…το μόνο μελανό σημείο της περσινής χρονιάς ήταν ο αποκλεισμός από το Champions League», επισημαίνοντας για τον εαυτό του ότι «…προσωπικά θα έπρεπε να έχω βάλει ένα ή δυο γκολ σε αυτά τα παιχνίδια. Δεν το έκανα και αυτό είναι κάτι που δε μου αρέσει. Πρέπει να βελτιωθώ σ’ αυτό και ελπίζω ότι θα μας βοηθήσει να τα πάμε καλύτερα φέτος».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΠΗΓΗ

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes