16/9/13

Βασιλικό συμβόλαιο 200 εκατ. ευρώ στα πόδια του Ρονάλντο από τη “Βασίλισσα της Ευρώπης"

Βασιλικό συμβόλαιο 200 εκατ. ευρώ στα πόδια του Ρονάλντο από τη “Βασίλισσα της Ευρώπης"
Με τη φράση “έμεινα εδώ που ήθελα», υποδέχθηκε την πολυαναμενόμενη επέκταση του συμβολαίου του ο..
Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία θα του επιτρέψει να παραμείνει στη Ρεάλ και μετά το 2015 και συγκεκριμένα μέχρι το 2018, οπότε και κλείνει τα 33 του χρόνια. Ο Πορτογάλος  ανακηρύσσεται έτσι ο πλέον ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, καθώς η επέκταση του συμβολαίου θα στοιχίσει στους Μερένγκες πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ(!).
Με τη νέα συμφωνία που, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος “είχε επιτευχθεί από το τέλος της περσινής περιόδου, αλλά διεθνής επιθετικός θα εισπράττει ετησίως 17 εκατ. ευρώ καθαρά (ένα περισσότερο από αυτά που εισπράττει ο Μέσι μαζί με τα μπόνους) και διπλάσια από τον Γκάρεθ Μπέιλ, η μεταγραφή - σίριαλ του οποίου στοίχισε στη Ρεάλ 100 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, ο Ρονάλντο θα έχει και το 60% των δικαιωμάτων του (υπολογίζεται σε ακόμα 17 εκατ.).
Ο Κριστιάνο, πάντως, επιχείρησε να εμφανιστεί... υπεράνω χρημάτων, λέγοντας ότι “στη ζωή υπάρχουν και πιο σημαντικά πράγματα από τα χρήματα. Φυσικά είναι σημαντικά, δεν πρόκειται να πω ψέματα, αλλά δεν ήταν η προτεραιότητα. Η προτεραιότητα ήταν το πρότζεκτ για το μέλλον, να κρατήσουμε τίτλους. Δεν είναι σημαντικό αν είμαι πρώτος, δεύτερος ή τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης”. Τα “κουτσομπολιά”, πάντως, λένε πως ο Κριστιάνο περίμενε απλά να δει πόσα θα παίρνουν οι Μπέιλ και Μέσι και μετά να υπογράψει.
Στις ερωτήσεις που ακολούθησαν ο 28χρονος παραδέχτηκε πως δεν έκανε καλά όταν εξέφρασε τη δυσαρέκειά του πέρυσι, δηλώνοντας πως είναι “δυστυχισμένος” στη Ρεάλ: “Όλοι έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Ήταν μία περίεργη περίοδος, για την οποία θέλω να ζητήσω συγνώμη”.
Όσο για τον πρόεδρο του συλλόγου Φλορεντίνο Πέρεθ, δήλωσε: “Σήμερα πραγματοποιήσαμε το όνειρο της οικογένειας της Ρεάλ. Ο Ρονάλντο έχει κατακτήσει τις καρδιές όλων των μαδριδίστας”.
ΠΗΓΗ

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes