18/4/13

Στον τελικό η Ρόμα, σκόραρε ο «Τόρο» (videos) ...


Με τον Βασίλη Τοροσίδη να πετυχαίνει ένα καταπληκτικό γκολ, η Ρόμα "άλωσε" το "Τζουζέπε Μεάτσα", πήρε τη νίκη με 3-2 επί της Ίντερ 
και το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Ο Έλληνας αμυντικός βρήκε δίκτυα στο 74' όταν μετά από ωραία ενέργεια και δυνατό σουτ νίκησε τον Χαντάνοβιτς για το 3-1 των Ρωμαίων.
Η ρεβάνς του 2-1 υπέρ της Ρόμα στο "Ολίμπικο" ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους όταν στο 22' ο Τζόναθαν άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Αντρέα Στραματσιόνι. Η αντίδραση της Ρόμα ήρθε λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο ημίχρονο όμως ο Χαντάνοβιτς πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις στις προσπάθειες των Ντέστρο και Φλορέντσι.
Στο δεύτερο ημίχρονο μια...άλλη Ρόμα βγήκε στον αγωνιστικό χώρο. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 55' με τον Ντέστρο και η πρόκριση άλλαξε χέρια. Η ολική επαναφορά της ομάδας του Αντρεατζόλι ήρθε στο 69' όταν ο Ντέστρο και πάλι "έγραψε" το 2-1 για τη Ρόμα και πέντε λεπτά αργότερα ο Βασίλης Τοροσίδης σφράγισε την πρόκριση της ομάδας του. Το μόνο που κατάφερε η Ίντερ ήταν να μείωσει στο 80' με τον Αλβάρεζ.
Σπουδαία πρόκριση για τη Ρόμα η οποία στον τελικό της 26ης Μαΐου κόντρα στη Λάτσιο, ο οποίος θα διεξαχθεί στο "σπίτι" της, θα διεκδικήσει το πρώτο της Κύπελλο μετά το 2008. 
 . 




 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes