15/3/13

«Γιούχα» στην Παλέρμο ..


Ακόμα πιο βαρύ έγινε το κλίμα στην Παλέρμο, καθώς οι οπαδοί δεν άντεξαν με την κακή πορεία της ομάδας τους και αποδοκίμασαν έντονα σε ανοιχτή προπόνηση του συλλόγου. 


Ο νέος τεχνικός της Παλέρμο, Τζιουζέπε Σαρίνο, αποφάσισε να γίνει ανοιχτή προπόνηση για να εμψυχώσει ο κόσμος την ομάδα. Μόνο που λίγοι οπαδοί επισκέφθηκε την Πέμπτη το προπονητικό κέντρο και εν όψει του αγώνα με τη Μίλαν δεν ντόπαραν, αλλά αποδοκίμαζαν τους παίκτες, καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Αυτός που τα άκουσε περισσότερο, ήταν ο Ουρουγουανός Αρέβαλο Ρίος! Την... γλίτωσε ο Αργεντινός Πάουλο Ντιμπάλα, για τον οποίο οι οπαδοί θεωρούν πως δεν έχει πάρει αρκετές ευκαιρίες.

Να θυμίσουμε πως ο Σανίνο, που ξεκίνησε τη σεζόν στον πάγκο της Παλέρμο, επέστρεψε στην ομάδα , για να πάρει τη θέση του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, ο οποίος απολύθηκε για δεύτερη φορά... Ενδιάμεσα είχε αναλάβει για... λίγο και ο Αλμπέρτο Τζακερόνι!

Την Τετάρτη ο πρόεδρος της ομάδας Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, θέλοντας να εξηγήσει την απόφαση πρόσληψης ξανά του Σανίνο, παραδέχτηκε πως η ομάδα της Σικελίας έχει ήδη υποβιβαστεί, ενώ χαρακτήρισε τους παίκτες «κότες»!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes