1/12/12

Η Μαδρίτη του ανήκει! (vids)


Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει πάρει τον αέρα της Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς από τότε που πήγε στην Ρεάλ μετρά μόνο νίκες στο ντέρμπι της πόλης!

Η Μαδρίτη κινείται στους ρυθμούς του αποψινού (01/12, 23:00) αγώνα της Ρεάλ με την Ατλέτικο στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, με τους Μερένγκες να θέλουν νίκη για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την Μπέτις, να «φτιάξουν» ψυχολογία και να πλησιάσουν τους Ροχιμπλάνκος στη βαθμολογία. Φέτος, η Ατλέτικο παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο και δεν είναι τυχαία η βαθμολογική της συγκομιδή. Θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και παράλληλα να καταφέρει ένα ακόμα πλήγμα στην αντίπαλό της, κάτι που έχει να συμβεί εδώ και πολύ καιρό.
Από το 2009 και έπειτα η Ατλέτικο δεν έχει πάρει, άλλωστε, ούτε ισοπαλία από την συμπολίτισσά της ενώ τελευταία φορά που την κέρδισε ήταν το 1999! Το ντέρμπι λοιπόν αναμένεται περισσότερο δυνατό από τα τελευταία χρόνια, αφού η φετινή ομάδα των «ερυθρολεύκων» της πόλης είναι σαφώς ανεβάσμένη. Οι Blancos, όμως, έχουν τον παράγοντα Μουρίνιο, ο οποίος δεν έχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης απέναντι στην Ατλέτικο!

Ο Πορτογάλος έχει αντιμετωπίσει ως τεχνικός της «Βασίλισσας» έξι φορές την Ατλέτικο. Τέσσερις για το Πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο. Ο απολογισμός του είναι έξι νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και θέλει να συνεχίσει το εκπληκτικό του σερί με την «γειτόνισσα». Σερί, το οποίο έφτασε στο απόγειό του πέρυσι, όταν και η ομάδα του έβαλε τέσσερα τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας! 

Η πρώτη αναμέτρηση του Mou με την Ατλέτικο Μαδρίτης έλαβε χώρα στις 7 Νοεμβρίου του 2010, για την Πριμέρα Ντιβισιόν. Οι Mερένγκες κατάφεραν να «καθαρίσουν» από νωρίς το ματς, με ένα γκολ του Ρικάρντο Καρβάλιο στο 13 και ένα του Οζίλ στο 19'.



Πηγη gazzetta.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes