6/12/12

Ο ΧΟΥΑΝΤΕΡΣΟΝ ΔΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ


«Tοίχο» φωνάζουν τον πορτιέρο του Ηρακλή«Tοίχο» φωνάζουν τον πορτιέρο του Ηρακλή

 «Ελπίζουμε ο νέος μας τερματοφύλακας να μας κάνει να ξεχάσουμε τον Χουάντερσον» έγραφε το καλοκαίρι που μας πέρασε φίλαθλος της
πορτογαλικής Ρίο Αβε σε forum οπαδών της συγκεκριμένης ομάδας, με αφορμή την απόφαση της διοίκησης να αποδεσμεύσει τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ που είχε 23 συμμετοχές με τη Ρίο Αβε κι είχε στο ενεργητικό του εξαιρετικές εμφανίσεις.
Την ίδια έκπληξη μόλις πληροφορήθηκε πως ο Χουάντερσον έμεινε ελεύθερος και έρχεται να υπογράψει συμβόλαιο στον Ηρακλή έοιωσε -όπως εξομολογήθηκε- ο Εντέρ Μοντέιρο, ο κεντρικός αμυντικός της Κέρκυρας, που ήταν συμπαίκτης του Χουάντερσον στην Αβε και γνώριζε τις ικανότητές του.
Οι υποψίες των παραγόντων του Ηρακλή πως η περίπτωση του 29χρονου Χουάντερσον ντα Σίλβα Σάντος ήταν αυτό που λέμε «κελεπούρι» (αναλογικά με τα χρήματα που δαπάνησαν για τον αποκτήσουν) δεν άργησαν να επιβεβαιωθούν. Ο Βραζιλιάνος δείχνει πως έχει αρχίσει σιγά σιγά να προσαρμόζεται στην Ελλάδα, την περασμένη Κυριακή ήταν κορυφαίος στη νίκη των «κυανόλευκων» επί της Καβάλας και με την παρουσία του ήδη εμπνέει εμπιστοσύνη κάτω από τα δοκάρια.
«Το παρατσούκλι μου είναι "τοίχος", έτσι με φώναζαν στην πόλη όπου μεγάλωσα, την Γκόια» έχει δηλώσει παλαιότερα, εξομολογούμενος πως αγάπησε το ποδόσφαιρο από τον πατέρα του που υπήρξε ποδοσφαιριστής χωρίς ποτέ να κάνει μεγάλη καριέρα.
Ο ίδιος αποφάσισε να γίνει τερματοφύλακας όταν σε ηλικία 8 ετών εντυπωσιάστηκε από τις εμφανίσεις του Βάλτερ Ζένγκα στο Μουντιάλ του 1990. Ο Χουάντερσον έχει αγωνιστεί στην Ιράτι, την Γκουαρανί, τη Ρόμα, την Ατλέτικο, τη Φρανκάνα, την Αραγκουάινα, την Γκοϊανέσια, μέχρι πέρυσι αγωνίζονταν στη Ρίο Αβε και σήμερα δηλώνει πως σκοπεύει να κάνει ό,τι μπορεί για να κλέψει τις καρδιές των οπαδών του Ηρακλή.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΤΑΣΟΣ ΚΙΟΥΣΗΣ & ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΤΣΗΣ
Πηγη sentragoal.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes