15/12/12

"Κόουτς, τη βγάζουμε με κρουασάν"!


Την είπε ...στεγνά στους παίκτες του ο Έβαλντ Λίνεν μια μέρα πριν τον αγώνα Κυπέλλου με την Καβάλα.
Όπως ενημερωθήκατε από τον sportdog, ο προπονητής της ΑΕΚ τα "έχωσε" στους παίτκες του για τον τρόπο που προετοιμάζονται. Μεταξύ όσων ανέφερε συμπεριέλαβε και το γεγονός ότι τρώνε πολύ, γεμίζοντας το πιάτο τους δύο και τρεις φορές κατά τη διάρκεια των γευμάτων της ομάδας στο ξενοδοχείο. Κάτι που δεν τους βοηθά όταν παίζουν μπάλα...

Χίλια ...δίκια έχει ο Γερμανός τεχνικός, γιατί κακά τα ψέματα, ποδοσφαιριστής ίσον αθλητής, άρα πρέπει να προσέχει, εκτός από την εκγύμνασή του, και τη διατροφή του. Έλα όμως που άλλο τόσο δίκιο έχουν και οι ποδοσφαιριστες της Ένωσης.
Ο sportodog είναι σε θέση να γνωρίζει ότι αυτή δεν είναι η πρώτη νύξη του Λίνεν για τη διατροφή των "κιτρινόμαυρων". Ο Γερμανός έχει αναφερθεί ξανά στο θέμα και είχε πιάσει ατομικά μερικούς ποδοσφαιριστές για να τους έχει επισημάνει το πρόβλημα. Μάλιστα έτυχε να δει τον τρόπο που τρεφόταν ένας εκ των παικτών του, του οποίου η διατροφή στηριζόταν σε κρουασάν.
Ξέρετε ποια είναι η απάντησή που πήρε;"Κόουτς, με τα λεφτά που μας δίνουν, όποτε μας τα δίνουν, αυτά μπορώ να πάρω για να φάω"! Ο δε Λίνεν, όπως άκουσαν τα αυτιά του σκύλου, υποσχέθηκε στον παίκτη να του δίνει κάποια χρήματα ώστε να προσέχει τι τρώει!
Όπως καταλαβαίνετε το πρόβλημα που υπογράμμισε ο προπονητής της ΑΕΚ απλά φανερώνει στο χειρότερο βαθμό τις οικονομικές δυσχέρειες της ομάδας. Τι να κάνουν και οι παίκτες, αφού στερούνται την ιδανική διατροφή που πρέπει να έχει ένας αθλητής; Όταν βλέπουν ...λαχταριστό φαγητό στα γεύματα της ομάδας, τρώνε παραπάνω για να αναπληρώσουν τη ...χαμένη ενέργεια.
Πηγη sportdog.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes