21/12/12

Πουγιόλ: «Χαρούμενος που θα παίξουμε με τη Μίλαν»


Ο Κάρλες Πουγιόλ στη συνέντευξη που έδωσε την Πέμπτη στους εκπροσώπους Τύπου μίλησε φυσικά
(εκτός από την περιπέτεια του Τίτο Βιλανόβα με την υγεία του) και για τη Μίλαν, ομάδα που θα βρει η Μπαρτσελόνα απέναντί της στους «16» του Τσαμπίονς Λιγκ! Ο διεθνής αμυντικός δήλωσε μάλιστα πως είναι χαρούμενος που θα παίξει κόντρα στους «ροσονέρι», αφού του αρέσει να παίζει κόντρα στη Μίλαν! 


Ο άσος των «μπλαουγκράνα» αναφέρθηκε και στο πόσο δύσκολο θα είναι για την ομάδα του να προκριθεί, αλλά και για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στα ματς των «ροσονέρι» στο «Σαν Σίρο».

«Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος, διότι η Μίλαν είναι μία ομάδα που πάντα μου άρεσε να παίζω απέναντί της. Ξέρουμε και πως τα δύο ματς που μας περιμένουν θα είναι πολύ δύσκολα. Έχουν ένα εκπληκτικό γήπεδο και είμαι σίγουρος πως θα είναι γεμάτο με φανατικούς οπαδούς της Μίλαν», είπε ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα».

Ο Πουγιόλ μίλησε και για την περασμένη σεζόν, όταν η «Μπάρτσα» αποκλείστηκε από την Ευρώπη και έχασε το πρωτάθλημα, υπογραμμίζοντας: «Την περασμένη σεζόν αποκλειστήκαμε από το Τσάμπιονς Λιγκ και χάσαμε το πρωτάθλημα μέσα σε μία εβδομάδα. Φέτος έχουμε ωστόσο ξεκινήσει πολύ καλά και ελπίζω πως και τη νέα χρονιά θα συνεχίσουμε έτσι».

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes