16/12/12

Δ’ Εθνική: Μονομαχίες κορυφής


Δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής της Δ’ Εθνικής σε όλους τους ομίλους που αναμένεται να φέρουν ανακατατάξεις στη βαθμολογία.


Αναλυτικά:
Στον 1ο όμιλο, ο Ορφέας Ελευθερούπολης δοκιμάζεται στις Σέρρες με τον Ολυμπιακό Ροδόπολης, ενώ η Δόξα Πετρούσας υποδέχεται τον Έβρο Σουφλίου. Την επιστροφή στις νίκες αναζητά το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος απέναντι στον ΠΑΟ Κοσμίου, ενώ ο Οδυσσέας Αναγέννησης αντιμετωπίζει την Προσοτσάνη. Τέλος, ο Μ. Αλέξανδρος Ν. Ζίχνης φιλοξενεί τον Άρη Ακροποτάμου.

Στον 2ο όμιλο, ο πρωτοπόρος Ηρακλής Αμπελοκήπων κοντράρεται με τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ ο Διγενής Λακκώματος υποδέχεται τον Καμπανιακό. Ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης αντιμετωπίζει τη Δόξα Χέρσου σε ένα γειτονικό ντέρμπι, ενώ ο Αχιλλέας Τριανδρίας φιλοξενεί τον Κιλκισιακό. Τέλος, ο Εθνικός Μαλγάρων αντιμετωπίζει τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου.

Στον 3ο όμιλο, μόνο δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν, καθώς λόγω κακοκαιρίας αναβλήθηκαν οι υπόλοιπες τρεις. Τα Λευκάδια υποδέχονται την Κοζάνη, ενώ ο Μακεδονικός Κοζάνης κοντράρεται με την Ένωση Αποστόλου Παύλου.

Στον 4ο όμιλο, η Λαμία θέλει να παραμείνει αήττητη και πρώτη στη βαθμολογία, υποδεχόμενη τον Αχιλλέα Δομοκού, ενώ η Ελασσόνα κοντράρεται με την ΑΕ Λεονταρίου. Ο Ανδρούτσος Γραβιάς φιλοξενεί τον ΑΟ Καρδίτσας, ενώ ο Αίολος αναζητά τους πρώτους του βαθμούς απέναντι στον Ρήγα Φεραίο. Τέλος, στο λαρισαϊκό ντέρμπι της αγωνιστικής, ο Δωτιέας Αγιάς διασταυρώνει τα ξίφη του με τον Πυργετό.

Στον 5ο όμιλο, το Μεσολόγγι δοκιμάζεται στη Φιλιππιάδα απέναντι στον Εθνικό, ενώ τα Τρίκαλα αντιμετωπίζουν στο τοπικό ντέρμπι τα Μετέωρα. Ο Οδυσσέας Νυδρίου υποδέχεται τον Όλυμπο Κέρκυρας, ενώ ο Άρης Αιτωλικού θέλει τη νίκη απέναντι στην ουραγό Αναγέννηση Περιβολίου. Τέλος, η ΑΕ Καραϊσκάκης κοντράρεται με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού.

Στον 6ο όμιλο, ο ΠΦΟ Πανόπουλου θέλει να συνεχίσει την αήττητη πορεία του απέναντι στον Εθνικό Σαγέικων, ενώ ο Ατρόμητος Λάππα παίζει στα Φιλιατρά με την Εράνη. Η Αχαϊκή υποδέχεται τον Πάμισο, ενώ ο Παναρκαδικός θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στον Εθνικό Μελιγαλά. Τέλος, η Δόξα Νέας Μανολάδας φιλοξενεί τον Διαγόρα Βραχνέικων.

Στον 7ο όμιλο, η ΑΕ Ερμιονίδας υποδέχεται τον Πανελευσινιακό, ενώ η Χαλκίδα δοκιμάζεται στο Κιάτο απέναντι στον Πέλοπα. Ο Μανδραϊκός αντιμετωπίζει τον Παρνασσό, ενώ τα Λουκίσια θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι στον ουραγό Πορτοχελιακό. Τέλος, σε ένα ντέρμπι της Αργολίδας, ο Παναργειακός φιλοξενεί τον Πανναυπλιακό.

Στον 8ο όμιλο, σπουδαίο παιχνίδι γίνεται στο Περιστέρι όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται το πρωτοπόρο Αιγάλεω. Ο Ηλυσιακός αντιμετωπίζει τον Αιολικό των πολλών προβλημάτων, ενώ στον Ταύρο γίνεται ντέρμπι ουραγών ανάμεσα στον Άγιαξ και τον ΠΑΟ Ρουφ. Τέλος, η Νέα Ιωνία υποδέχεται τον Ιάσωνα. Το Σάββατο η Κηφισιά επικράτησε 1-0 των Τραχώνων.

Στον 9ο όμιλο, ο Ατρόμητος Πειραιά δίνει ένα τοπικό ντέρμπι με τον Περαμαϊκό, ενώ ο Αστέρας Βάρης αντιμετωπίζει τον Διαγόρα στη Ρόδο. Ο Πανναξιακός θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί και απέναντι στον Νικολακάκη, ενώ ο Ιωνικός υποδέχεται την Τριγλία Ραφήνας. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο Λαύριο το Κερατσίνι και από το Σάββατο ο ΑΟ Δικαίου νίκησε 2-0 την Άνω Μερά.

Στον 10ο όμιλο, ντέρμπι κορυφής γίνεται στο Καστέλι, όπου ο Κισσαμικός κοντράρεται με τον πρωτοπόρο Ατσαλένιο. Ο Ερμής Ζωνιανών υποδέχεται την Αναγέννηση Ιεράπετρας, ενώ ο ΟΦ Ιεράπετρας αντιμετωπίζει τον Γιούχτα. Ο ΠΑΟ Κρουσώνα θέλει τη νίκη απέναντι στην ΑΕ Κατσαμπά, ενώ Ηρόδοτος και Πατούχας διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μια κλασική ηρακλειώτικη μονομαχία.

Συντάκτης: Σοφία Λυσιόβα    
Πηγη  onsports.g

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes