29/11/12

Το Μάντσεστερ όλο και ξεμακραίνει...


Οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ επιβεβαίωσαν ότι ο τίτλος στην Αγγλία είναι μια υπόθεση που θα παιχθεί και φέτος ανάμεσα σε αυτές, καθώς
συνέχισαν με νίκες στη χθεσινή αγωνιστική και αύξησαν τη διαφορά από την Τσέλσι που έμεινε στο 0-0 με τη Φούλαμ στο ντέρμπι του Δυτικού Λονδίνου, συμπληρώνοντας έτσι έξι αγώνες χωρίς νίκη. Και τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμα χειρότερα για τη νέα ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ, αν ο Τζον Αρνε Ρίισε δεν έχανε στο 56' τη μεγάλη ευκαιρία, έπειτα από εκπληκτική μπαλιά που του έβγαλε ο (βασικός στην ενδεκάδα και χθες) Γιώργος Καραγκούνης.
Μ' αυτά και μ' αυτά, οι «μπλε» έμειναν επτά βαθμούς μακριά από τη Γιουνάιτεντ και έξι από τη Σίτι. Η πρώτη προηγήθηκε με τον Φαν Πέρσι στο 33ο δευτερόλεπτο του αγώνα με τη Γουέστ Χαμ και στη συνέχεια έκανε τα εύκολα δύσκολα, μέχρι να τελειώσει το ματς και να... ξεφυσήξει με ανακούφιση, ενώ η δεύτερη έκανε τα δύσκολα εύκολα, καθώς πέτυχε δύο γκολ μέσα σε ένα τρίλεπτο: στο 69' ο Μπαλοτέλι σκόραρε (φωτό) για πρώτη φορά φέτος μετά από (νέα) γκέλα του τερματοφύλακα της Γουίγκαν Αλ Χαμπσί και στο 72' με ωραίο σουτ του Μίλνερ στο «παραθυράκι». Η Γουίγκαν, που μέχρι τότε την είχε απειλήσει και είχε χάσει τις μεγάλες ευκαιρίες με τον Αρούνα Κονέ, στο τέλος υποτάχθηκε.
Ενας ο βαθμός της διαφοράς, λοιπόν, και μεσολαβεί πια μόνο μία αγωνιστική πριν από το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ (την άλλη Κυριακή στην έδρα της Σίτι) που μπορεί και να δείξει πολλά. Η ομάδα του σερ Αλεξ προπορεύεται, αλλά... αγκομαχάει, ενώ η σαφώς πιο ποιοτική δεν δείχνει την περσινή φρεσκάδα και αποτελεσματικότητα. Αλλά είναι αμφότερες, και πάλι, μακριά από τις υπόλοιπες.

Επιμέλεια: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΙΛΙΟΣ
Πηγη sentragoal.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes