3/11/12

Έρευνα για τα επεισόδια στο Ανόβερο ...


Το παιχνίδι της Ντιναμό Δρέσδης με το Ανόβερο για το Κύπελλο Γερμανίας σημαδεύτηκε από επεισόδια, και αυτό το γεγονός δεν πέρασε… έτσι από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γερμανίας (DFB), καθώς ξεκίνησε έρευνα, αφού, εκτός των άλλων, είχαμε και
τραυματισμούς! Υπήρξαν σε συλλήψεις σε αγώνα που έληξε 1-1 στη κανονική διάρκεια και στην παράταση και το Ανόβερο πήρε την πρόκριση στα πέναλτι με 4-3…
Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν περίπου 1.400 οπαδοί της ομάδας της Δρέσδης πιέστηκαν προς τα κάγκελα, με περίπου 300 να ξεφεύγουν από τους υπεύθυνους ασφαλείας και να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης «εκτοξεύθηκαν» καπνογόνα εντός του γηπέδου πριν και στη διάρκεια της αναμέτρησης, από τους οπαδούς και των δύο ομάδων.
Αρκετοί από τους υπεύθυνους ασφαλείας και τρεις οπαδοί τραυματίστηκαν, ενώ η αστυνομία συνέλαβε περισσότερους από 20 οπαδούς της Ντιναμό πριν από τον αγώνα της Τετάρτης.
Αρχικά η ομάδα της Δρέσδης είχε τιμωρηθεί από την εφετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Γερμανίας, μετά τις συμπλοκές των οπαδών της με την αστυνομία και τους φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας στην αναμέτρηση του δεύτερου γύρου με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, την περασμένη σεζόν. Η ποινή αργότερα μετατράπηκε και η Ντιναμό υποχρεώθηκε να δώσει ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 100.000 ευρώ.
Οι αρχές ανακοίνωσαν πως συνελήφθησαν 18 οπαδοί της ομάδας και στη συνέχεια άλλοι τρεις για απρεπή συμπεριφορά. «Είμαστε πάρα πολύ απογοητευμένοι. Υπήρχε μεγάλη ένταση και η βία εναντίον των αστυνομικών αρχών προήλθε μόνο από τους οπαδούς της Ντιναμό», παραδέχθηκε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν περίπου 1.400 οπαδοί της ομάδας της Δρέσδης πιέστηκαν προς τα κάγκελα, με περίπου 300 να ξεφεύγουν από τους υπεύθυνους ασφαλείας και να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης «εκτοξεύθηκαν» καπνογόνα εντός του γηπέδου πριν και στη διάρκεια της αναμέτρησης, από τους οπαδούς και των δύο ομάδων. Το Ανόβερο προκρίθηκε στην τρίτη φάση της διοργάνωσης με 4-3 στα πέναλτι, καθώς το ματς τελείωσε ισόπαλο 1-1 και στην παράταση.
Πηγη pamesports.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes