26/11/12

Τελικά κάνει λάθος ο Μουρίνιο ...


 Μετά την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Μπέτις ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε ότι οφείλεται στο πώς έχει διαμορφωθεί το πρόγραμμα της Primera Division. Η ισπανική εφημερίδα «AS»,
όμως, υποστηρίζει ότι ο Πορτογάλος είναι λάθος.

Ο 49χρονος προπονητής τόνισε ότι χρειάζεται προσοχή προς το χρονοδιάγραμμα των αγωνιστικών, λέγοντας ότι «άλλες ομάδες έχουν μεγαλύτερο έλεγχο στο πρόγραμμα». Το συμπέρασμα ήταν ότι η «βασίλισσα» έπαιξε την Τετάρτη κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και το βράδυ του Σαββάτου έπρεπε να αντιμετωπίσει την Μπέτις, έχοντας μειονέκτημα σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες.

Η «AS» υποθέτει ότι αυτό αφορά την Μπαρτσελόνα, η οποία έπαιξε την Τρίτη με την Σπαρτάκ Μόσχας και την Κυριακή αντιμετώπισε τη Λεβάντε. Παρόλα αυτά, η εφημερίδα αποκάλυψε ότι κάτι ανάλογο είχε συμβεί τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν η Μπαρτσελόνα είχε αγώνες Τετάρτη-Σάββατο και η Ρεάλ Τρίτη-Κυριακή, ενώ το δεύτερο παιχνίδι αναβλήθηκε λόγω τεχνικού προβλήματος.

Επίσης, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Καταλανοί έχουν αγωνιστεί έξι Κυριακές και επτά Σάββατα, ενώ οι «μερένχες» είχαν υποχρεώσεις έξι Σάββατο και επτά Κυριακή, με τους αγώνες τους να είναι μετά τις δέκα το βράδυ (τοπική ώρα) και της Ρεάλ μόλις τρεις.

Σταύρος Καλογεράκης

Πηγη sport-fm.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes