3/10/12

Το απίστευτο σερί της Γιουβέντους ...


 
Διαβάστε ποιο σερί της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις διεύρυνε η Γιουβέντους με την ισοπαλία της επί της Σαχτάρ και τι δήλωσε ο Τζουζέπε Μαρότα για τα πολλά κενά καθίσματα που υπήρχαν στο "Γιουβέντους Στέιντιουμ".

   Ένα εντυπωσιακό σερί συνεχίζει να τρέχει η Γιουβέντους.
Η πρωταθλήτρια Ιταλίας με την ισοπαλία της επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ έφτασε τις 8 συνεχόμενες σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τις 10 συνεχόμενες σε φάση ομίλων.
Πέρυσι η Γιουβέντους δε συμμετείχε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όμως, τησεζόν 2010/11 αγωνίστηκε στο Γιουρόπα Λιγκ. Στον όμιλό της, με τις Μάντσεστερ Σίτι, Λεχ Πόζναν και Σάλτσμπουργκ, έφερε έξι ισοπαλίες έχοντας ως αγαπημένο σκορ το 1-1 (4 φορές).
Δύο χρόνια μετά έχοντας επιστρέψει στο Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα του Αντόνιο Κόντε μετρά δύο ισοπαλίες τις πρώτες αγωνιστικές. Αν μη τι άλλο το σερί της είναι εντυπωσιακό, αν και στις δύο αναμετρήσεις που ακολουθούν με την Νόρτζελαντ είναι πολύ πιθανό να σπάσει. Αξίζει να σημειωθεί πως σε φάση ομίλων η Γιούβε μετράει 10 συνεχόμενες ισοπαλίες αφού και στα τελευταία δύο παιχνίδια της σεζόν 2008/09 είχε έρθει ισόπαλη με Ζενίτ και ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ.
Όσον αφορά την αρνητική εντύπωση που έκαναν οι πολλές άδειες θέσεις που υπήρχαν στο "Γιουβέντους Στέιντιουμ" στο παιχνίδι με τη Σαχτάρ ο Τζουζέπε Μαρότα είπε: "Οι 30.000 θεατές είναι ένας σημαντικός αριθμός. Ήταν Τρίτη και υπήρχαν αντικειμενικές δυσκολίες, αφού πολλοί οπαδοί της Γιουβέντους είναι έξω από το Τορίνο. Ωστόσο, στο πρωτάθλημα έχει αποδειχτεί πως υπάρχει ζεστή ατμόσφαιρα. Ίσως αξίζαμε κάτι περισσότερο, αλλά είμαστε χαρούμενοι με τους 30.000 θεατές".
Επιμέλεια: Αντώνης Τσιράκης 
Πηγη sport24.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes