25/10/12

Πλατινί: "Μακάρι να βρεθούν κι άλλοι σαν τον Σαββίδη"


 Ο Μισέλ Πλατινί εντυπωσιάστηκε ευχάριστα από τη νέα σελίδα που άνοιξε στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης



Το κεντρικό πρόσωπο στην συνάντηση του Ζήση Βρύζα με τον Μισέλ Πλατινί και τον Τζιάνι Ινφαντίνο ήταν ο... Ιβάν Σαββίδης.

Η επένδυσή του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν το βασικό θέμα συζήτησης και η ενημέρωση που έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στους δύο ισχυρούς άνδρες της UEFA μάλλον τους ξάφνιασε ευχάριστα.


Έμαθαν για τα 10 εκατομμύρια ευρώ (συν δύο του δανείου) που μπήκαν και τα άλλα 10 που έρχονται, πληροφορήθηκαν την πορεία τακτοποίησης των οφειλών (ληξιπρόθεσμων και μη), τις κινήσεις που γίνονται για να οργανωθεί ο σύλλογος στο θέμα της ασφάλειας και της αντιμετώπισης κρουσμάτων βίας, αλλά και το βάρος που προτίθεται να ρίξει ο νέος μεγαλομέτοχος στην ανάπτυξη των Ακαδημιών.

Αυτό που υπογράμμισαν με έντονα γράμματα οι επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (ο Βρύζας συναντήθηκε και με άλλα στελέχη, αφού βρέθηκε για αρκετές ώρες στα γραφεία της UEFA στη Νιόν) ήταν το γεγονός ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένας υγιής επιχειρηματίας όπως φαίνεται από τις δραστηριότητές του και μάλιστα έκανε και ευχή:

Μακάρι να βρεθούν επενδυτές σαν τον Σαββίδη, αυτή την εποχή που το ελληνικό ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει δυσκολίες, να ενισχύσουν ομάδες που έχουν πρόβλημα".

Ο Ζήσης Βρύζας, που έκλεισε το ραντεβού με την πολύτιμη διαμεσολάβηση του Θόδωρου Θεοδωρίδη, προσκάλεσε τον Μισέλ Πλατινί και τον Τζιάνι Ινφαντίνο στη Θεσσαλονίκη, όποτε έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν.   

Επιμέλεια: Κώστας Πετρωτός 
Πηγη sport24.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes