15/9/12

Ορθια με οκτώ παίκτες στη Λιβαδειά η Βέροια ....


  

Με κορυφαίο τον τερματοφύλακα Τζόναθαν Λόπες, που μάλιστα αποβλήθηκε, η Βέροια, που τελείωσε το ματς με οκτώ παίκτες απέσπασε ισοπαλία 0-0 στο υπό δυνατή και συνεχή βροχή παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής στη Λιβαδειά κόντρα στην τοπική ομάδα


Απόκρουσε πέναλτι, πραγματοποίησε πολλές σωτήριες επεμβάσεις και στο 82' αποβλήθηκε με ανόητη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αυτός είναι ο απολογισμός του Τζόναθαν Λόπες, που πρόλαβε να κάνει τα πάντα στο ντεμπούτο του και να κρατήσει το μηδέν για τη Βέροια, που έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα. Ο Λεβαδειακός σφυροκόπησε τους φιλοξενούμενους, είχε δύο δοκάρια, ολοκλήρωσε το ματς με πλεονέκτημα τριών παικτών (ο Σνάουτσνερ αποβλήθηκε στο 45' και ο Μπεθέρα στο 90'), ωστόσο ήταν άτυχος, απώλεσε πολλές ευκαιρίες και μοιραία πέταξε στα σκουπίδια δύο σημαντικούς βαθμούς.
Μπορεί στο α' μέρος να μην... κουνήθηκε το πλεκτό, αλλά το παιχνίδι ήταν "γεμάτο", με καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις. Ο Λεβαδειακός ήταν κυρίαρχος και έδειξε τις διαθέσεις του από την αρχή. Ο Ναπολεόνι μόλις στο 3' κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Λόπες νίκησε τον ιταλό, που δεν άκουσε την εντολή του Κατσαβάκη να εκτελέσει ο Μάρτινς. Το χαμένο πέναλτι δεν πτόησε τους βοιωτούς και ο Βασιλείου στο 4' άγγιξε για δεύτερη φορά το γκολ, ενώ στο 12' και ο Πόι απώλεσε καλή ευκαιρία μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια.
Η Βέροια σιγά σιγά άρχισε να ισορροπεί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να εμφανιστεί απειλητική με τον Κυριακίδη να παραμένει απλός θεατής της αναμέτρησης. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Λεβαδειακός πίεσε εκ νέου, αλλά ο Μουλόπουλος στο 35' αστόχησε από ευνοϊκή θέση, ενώ στο 36' ο Ναπολεόνι σημάδεψε το δοκάρι. Το έργο των φιλοξενούμενων έγινε πιο δύσκολο στις καθυστερήσεις, καθώς ο Σνάουτνσερ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Με τη βροχή, που δυσκόλευε τις προσπάθειες των παικτών από την αρχή του αγώνα, να δυναμώνει, ο Λεβαδειακός μπήκε το ίδιο δυνατά στην επανάληψη, αλλά η επιθετική του δυστοκία παρέμενε. Εχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα, οι βοιωτοί είχαν κλείσει τους φιλοξενούμενος στην περιοχή τους, ωστόσο τόσο ο Μάρτινς στο 46', όσο και ο Ναπολεόνι στο 53' δεν βρήκαν στόχο, ενώ στο 62' ο Πόι απέτυχε σε τετ α τετ να νικήσει τον Λόπες, που είχε κατεβάσει ρολά.
Το γήπεδο είχε... κατηφορίσει, η πίεση του Λεβαδειακού ήταν αφόρητη και ο Μάρτιντς στο 70' έχασε ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό, που μετρούσε 17 τελικές στην εστία. Στο 82' έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τη Βέροια αφού έμεινε με εννιά παίκτες εξαιτίας αποβολής του τερματοφύλακα Λόπες με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Κι ενώ ο Λεβαδειακός πίεζε ο Τάσος Κάκος απέβαλε και τον Μπεθέρα στις καθυστερήσεις, με τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Καντιμοίρη όμως να διατηρεί το μηδέν και τη Βέροια να παίρνει με οκτώ παίκτες έναν σημαντικό βαθμό.
Πηγη sport.gr 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes