6/9/12

"Πράσινο φως" για μεταγραφές τον Ιανουάριο


 
Στη συζήτηση που είχε με τον Γιώργο Δώνη, ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το "πράσινο φως" στο τεχνικό τιμ για την απόκτηση ενός ποιοτικού παίκτη άμεσα, εάν βρεθεί κάτι ξεχωριστό στην αγορά, δίνοντας, όμως, προτεραιότητα στην σωστή προετοιμασία από τώρα για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.


Πιο συγκεκριμένα, ο Θεσσαλονικιός τεχνικός εξήγησε στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ τις δυσκολίες που προκάλεσε η δραστική μείωση του μπάτζετ στην στελέχωση του ρόστερ και απέδωσε τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και στους τραυματισμούς πρωτοκλασάτων παικτών, όπως οι Σαλπιγγίδης, Λαζάρ και Γκαρσία.

Ο Σαββίδης είπε στον Δώνη ότι εάν βρεθεί κάτι εξαιρετικό αυτή την περίοδο θα αποκτηθεί άμεσα για να βοηθηθεί η ομάδα, προσθέτοντας, όμως, ότι αυτό που έχει προτεραιότητα είναι η επαρκής προετοιμασία για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς τότε μπορούν να γίνουν οι διορθωτικές κινήσεις ευρείας κλίμακας, που θα αλλάξουν εις βάθος το πρόσωπο της ομάδας προς το καλύτερο.

Αποφασισμένος για λύση του προβλήματος των επεισοδίων ο Σαββίδης

Ως θέμα άμεσης προτεραιότητας και υψίστης σημασίας χαρακτήρισε ο Ιβάν Σαββίδης την αποτροπή νέων επεισοδίων στην Τούμπα, στο άτυπο διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης που προηγήθηκε της συζήτησης μεγαλομετόχου και Δώνη.

Ο Σαββίδης τόνισε, μάλιστα, στα μέλη της διοίκησης ότι είναι αποφασισμένος να λύσει το πρόβλημα με οποιοδήποτε τρόπο χρειαστεί και με οποιοδήποτε κόστος. Ήταν ενοχλημένος και δυσαρεστημένος από τα επεισόδια που έγιναν στο ματς με την Ραπίντ και ζήτησε από τα μέλη της διοίκησης την κατάθεση άμεσα των δικών τους προτάσεων για την αντιμετώπιση του φαινομένου. Για το οργανόγραμμα και την νέα λειτουργία της ΠΑΕ τους παρέπεμψε σε ευρύτερη ενημέρωση από την στενή συνεργάτιδά του Μαρία Γκοντσάρεβα.

Τέλος, η πληροφορία, πως έθεσε θέμα κατασκευής νέου γηπέδου και ρώτησε τα μέλη της διοίκησης το ποια είναι η κατάλληλη τοποθεσία δεν επιβεβαιώθηκε. Το ότι ο Σαββίδης, όμως, έχει θέσει επανειλημμένως ως κεντρικό στόχο του την κατασκευή νέου γηπέδου είναι γνωστό σε όλους.
ΣΑΚΗΣ ΓΚΙΝΑΣ
Πηγη contra.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes