19/7/12

Ευρωπαίος... Αστέρας! (Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από τον ΟΤΕSport 1.)


 



Ετοιμος για την παρθενική ευρωπαϊκή του συμμετοχή είναι ο Αστέρας Τρίπολης, που θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση του Europa League με την Ιντερ Μπακού (19/7, 19:00GR).

  
Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από τον ΟΤΕSport 1.


Το μακρινό ταξίδι στο Αζερμπαϊτζάν ήταν κουραστικό, αλλά οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη δηλώνουν έτοιμοι για τον αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί σε γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα, γεγονός που επίσης προβληματίζει τον έλληνα τεχνικό.
Ο στόχος των αρκάδων είναι, πάντως, να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και να γίνουν φαβορί, ενόψει της ρεβάνς στην Τρίπολη.
Η πιθανή σύνθεση του Αστέρα: Μπαντής (τερματοφύλακας), Χουανίτο, Μπαρτολίνι (στόπερ), Τσαμπούρης (δεξί μπακ), Πιπίνης (αριστερό μπακ), Φραγκουλάκης, Ουσέρο, Ναβάρο, Ράγιος (μέσοι), Μπακασέτας (μεσοεπιθετικός) και Περόνε (σέντερ φορ). Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γεωργακόπουλος, Φορμίκα Κουρμπέλης, Άλβαρες, Αναστασόπουλος, Σαραντόπουλος, Έγκον και Ντινιωτάκης.
Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται με σύστημα 3-4-3. Πιθανότατα θα παραταχθούν με τους: Λομάια, Αμπντουλαγέ, Λέβιν, Αβραμίτζε, Γκεοργκιέφσκι, Νιάσε, Καντελάκι, Ντασντεμίροφ, Μαμάντοφ, Αντάμοφ, Τσχαντάντζε.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ούγγρος Φαμπιάν Μίχαλι.
Η ρεβάνς θα γίνει την επόμενη Πέμπτη στις 20:00 στην Τρίπολη.


Πηγη  sport.gr


 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes