21/6/12

Αλλάζουν οι βάρδιες στα γερμανικά εργοστάσια για το Euro ..........


 

Σε αλλαγές στις βάρδιες προχωρούν μεγάλες γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες, για να μπορούν οι εργαζόμενοι να παρακολουθήσουν τον αυριανό αγώνα Γερμανία-Ελλάδα.


Στην αυτοκινητοβιομηχανία της Volkswagen, όλες οι βάρδιες θα τροποποιηθούν, προκειμένου οι εργαζόμενοι να παρακολουθήσουν τον αγώνα εναντίον της Ελλάδας. Η τελευταία βάρδια θα ολοκληρωθεί στις 19:00 το απόγευμα και όχι στις 21:00, όπως είναι το κανονικό ωράριο.

Την ίδια απόφαση έλαβε και η Opel για τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο στο Ρούσελχαϊμ, ενώ η Daimler άφησε την ευθύνη της απόφασης στον υπεύθυνο κάθε εγκατάστασης.

Στη BMW, αντίθετα, οι εργαζόμενοι θα δουλέψουν κανονικά στον προημιτελικό και τη Δευτέρα η εταιρεία θα αποφασίσει αν θα μειωθεί το ωράριο ενόψει του ημιτελικού, εφόσον κερδίσει η Γερμανία.

Ενδεικτική της σημασίας που αποδίδουν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση οι Γερμανοί, είναι η απόφαση της καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ μεταβεί στην Πολωνία για να παρακολουθήσει το αυριανό ματς, μετά την μετάθεση της τετραμερούς συνάντησης με τους Φρανσουά Ολάντ, Μαριάν Ραχόι και Μάριο Μόντι, στην Ρώμη.
Πηγη  tvxs.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes