10/6/12

Νοκ άουτ ο Φωτάκης ........



Θλάση και αιμάτωμα στον δεξιό τετρακέφαλο έδειξαν οι εξετάσεις του Γιώργου Φωτάκη, που τέθηκε νοκ άουτ για το ματς με την Τσεχία και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τη Ρωσία


Νέο πλήγμα για την Εθνική μας ομάδα, αφού μετά τον Αβραάμ Παπαδόπουλο η ατυχία χτύπησε και τον Φωτάκη, ο οποίος δύσκολα θα προλάβει τα δύο τελευταία ματς του ομίλου.
Ύστερα από την εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο μέσος του ΠΑΟΚ, ο οποίος τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση της εθνικής ομάδας, διαπιστώθηκε ότι υπέστη θλάση και αιμάτωμα δεξιού τετρακέφαλου, από χτύπημα που δέχτηκε.
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο Φωτάκης δεν θα είναι στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος για τον αγώνα με την Τσεχία, την προσεχή Τρίτη (12/6), ενώ εκφράζονται αμφιβολίες για το κατά πόσο θα μπορεί να είναι έτοιμος και για την αναμέτρηση με τη Ρωσία, το άλλο Σάββατο.
Ο Φωτάκης θα ενταχθεί σε πρόγραμμα επανένταξης και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.

Μετά την δυσάρεστη αυτή η εξέλιξη, ο Σάντος, που προόριζε για βασικό τον Φωτάκη, θα πρέπει να αναζητήσει νέες λύσεις ώστε να καλύψει τα κενά των Παπασταθόπουλου και Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Είτε λοιπόν θα επιστρέψει ο Κατσουράνης στο χώρο του κέντρου και ο Μαλεζάς θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας, είτε ο πορτογάλος τεχνικός θα ρίξει στη μάχη τον Μάκο, που θα πλαισιώσει τους Καραγκούνη και Μανιάτη στο κέντρο.

Υπάρχει πάντως και η σκέψη να αγωνιστεί ο Νίνης στο χώρο της μεσαίας γραμμής, αλλά όπως και να έχει τις αποφάσεις θα τις πάρει ο Φερνάντο Σάντος στην αυριανή τελευταία προπόνηση πριν το κρίσιμο ματς με την Τσεχία.


ΠΗΓΗ   sport.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes