16/5/12

Σε ρυθμό προετοιμασίας η εθνική ποδοσφαίρου ......




Προπονήσεις ξεκίνησαν στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, οι Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γκέκας, Παπασταθόπουλος και Φορτούνης ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας της Εθνικής για το EURO 2012.

Την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη (22/5) αρχίζει και επίσημα η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας, ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του EURO 2012 που θα γίνει στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Ο Φερνάντο Σάντος έχει ήδη ανακοινώσει τα πρώτα 12 ονόματα από τους παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού και την προσεχή Πέμπτη (17/5) το μεσημέρι (12.30) θα ανακοινώσει ολόκληρη την αποστολή η οποία θα αναχωρήσει για την Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Έτσι μπορεί ακόμη να μην υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα από τους παίκτες που θα απαρτίζουν την αποστολή, ωστόσο τέσσερις από τους παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού ξεκίνησαν ήδη τρέξιμο.
 
Συγκεκριμένα, οι Κυριάκος Παπαδόπουλος, Φάνης Γκέκας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Κώστας Φορτούνης από την Δευτέρα (14/5) επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και ακολουθούν πρόγραμμα συντήρησης, υπό τις οδηγίες του Νεκτάριου Πανταζή.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ταλαιπωρείται από θλάση και ακολουθεί θεραπεία, ωστόσο σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής θα είναι σε θέση να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Πηγή: sport 24

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes