23/4/12

Η γυμναστική φέρνει… οργασμό!


 
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Sexual and Relationship Therapy» και πραγματοποιήθηκε από την κυρία Debby Herbenick του αμερικανικού πανεπιστημίου Ιndiana οι γυναίκες μπορεί ........
να έρθουν σε οργασμό την ώρα που γυμνάζονται! Το δείγμα της έρευνα που αποτελείτο από εκατοντάδες γυναίκες ηλικίας από 18 έως 63 ετών παραδέχτηκαν ότι αρκετές φορές την ώρα που γυμνάζονταν ήρθαν σε οργασμό, όπως αναφέρει το protothema.gr.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, σε ποσοστό 50% των γυναικών που πήραν μέρος στην μελέτη, βίωσαν κάποια μορφή ικανοποίησης σε περισσότερο από δέκα περιπτώσεις. Το ένα πέμπτο των ατόμων που ήρθαν σε οργασμό είπαν ότι βρέθηκαν σε αμηχανία γιατί δεν περίμεναν να ζήσουν κάτι τέτοιο την ώρα που έκαναν γυμναστική. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η κ Herbenick «οι ασκήσεις εκείνες που συνδέονται περισσότερο με τον οργασμό είναι οι κοιλιακές ασκήσεις, η ποδηλασία, η άρση βαρών και η αναρρίχηση».
«Αν και το φαινόμενο αυτό παρατηρήθηκε για πρώτη φορά το 1953, ακόμα δεν ξέρουμε πολλά για τις ασκήσεις που προκαλούν οργασμό στις γυναίκες» κατέληξε η ερευνήτρια.
Ασκήσεις που συνδέονται με τον γυναικείο οργασμό
Κοιλιακοί : 51.4%
Άρση βαρών : 26.5%
Γιόγκα: 20%
Ποδηλασία 15.8%
Τρέξιμο: 13.2%
Περπάτημα: 9.6%

Πηγή: inews.gr newingreece


 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes