23/2/12

Ενα χρόνο με αναστολή στην ΑΕΚ


 Ενας χρόνος αποκλεισμού από την Ευρώπη και 150.000 ευρώ πρόστιμο επιβλήθηκε από την UEFA στην ΑΕΚ.

 Παράλληλα, η διοίκηση της Ενωσης καλείται να αποδείξει μέχρι τις 31 Μαρτίου στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία ότι το οικονομικό της πλάνο βρίσκεται σε ισχύ και κλείνουν οι εκκρεμότητες, σχετικά με την εξόφληση ποδοσφαιριστών και υπαλληλικού προσωπικού.


Η είδηση αυτή, ανακούφισε τους ανθρώπους της Ενωσης, οι οποίοι φοβήθηκαν ακόμα και τον... ευρωπαϊκό αφανισμό της ομάδας, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν στο σύλλογο.

Καθοριστικό ρόλο για τη συγκεκριμένη απόφαση της UEFA έπαιξε η κίνηση των Χάρη Οικονομόπουλου και Ντέμη Νικολαϊδη, να βάλουν άμεσα το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ στην ΠΑΕ.

Γίνεται αντιληπτό ότι η απόφαση αυτή δεν λύνει τα προβλήματα της ΑΕΚ, αντιθέτως αποτελεί καμπανάκι ώστε να διευθετηθούν άμεσα οι εκκρεμότητες και στο διάστημα αυτό του ενός μηνός να καλυφθεί η "τρύπα" στα στα οικονομικά της ΠΑΕ.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να μπουν χρήματα και από τους άλλους μετόχους, πρώην και νυν, ώστε ο σύλλογος να αποδειχθεί φερέγγυος απέναντι στις επιταγές της UEFA και να γλιτώσει τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes