26/2/12

Ρέσλερ: Τέλος τα ψέματα για τους Έλληνες!


  Ο Αντικαγκελάριος της Γερμανίας και υπουργός Οικονομίας, Φίλιπ Ρέσλερ, δεν έχει κρύψει ποτέ τον ανθελληνισμό του. Με κάθε ευκαιρία κατακρίνει...
την ελληνική πολιτική σκηνή, ενώ δεν λείπουν και οι αναφορές του στους Έλληνες που «κατασπαταλούν» τα λεφτά της Ε.Ε. και των ευρωπαίων φορολογούμενων.
Αυτή τη φορά, έκανε ένα ακόμη βήμα στην προπαγάνδα εναντίον της Ελλάδας, καθώς σε ομιλία του σε Πανεπιστήμιο, επιτέθηκε στην Ελλάδα, την οποία κατηγορεί για αδυναμία εφαρμογής της φορολογικής νομοθεσίας, ενώ «χρεώνει» στην ελληνική εκτελεστική εξουσία κωλυσιεργεία και εμπαιγμό των εταίρων σχετικά με την προώθηση των μεταρρυθμίσεων!
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο Φίλιπ Ρέσλερ υποστήριξε ότι η Ελλάδα «δεν μπορεί να εκδιωχθεί από την Ευρωζώνη, αλλά η ίδια δεν προτίθεται ούτε να εξέλθει οικειοθελώς…»
Την ίδια στιγμή, το πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Γιούργκεν Σταρκ, αναφερόμενος στην Ελλάδα και τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για να καταστεί το χρέος της χώρας βιώσιμο, τονίζει ότι εάν μια χώρα έχει συσσωρεύσει επικίνδυνα υψηλό χρέος, δεν έχει άλλη επιλογή από το να το μειώσει, έστω και αν η διαδικασία είναι επώδυνη.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes