27/1/17

Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ που μοιράζει 7,5 εκατ. ευρώ,,,


Πολλοί έμπειροι παίκτες συχνά συμβουλεύονται τα στατιστικά στοιχεία του παιχνιδιού πριν ....κάνουν τις επιλογές τους....

Νέο τζακ ποτ σημειώθηκε στη χθεσινή κλήρωση του Τζόκερ, με το ποσό να αυξάνεται πλέον στα 7,5 εκατ. ευρώ.
Οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ: 14, 12, 45, 8, 23
Τζόκερ: 16
Ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους που προτιμάται από παίκτες που θέλουν να αυξήσουν τις πιθανότητές τους είναι η επιλογή 5 αριθμών από τους 45 και ταυτόχρονα όλων των ΤΖΟΚΕΡ (επιλογή και των 20 αριθμών ΤΖΟΚΕΡ).
Αυτός ο τρόπος παιξίματος ονομάζεται σύστημα και κοστίζει 10 ευρώ. Με το συγκεκριμένο σύστημα οι παίκτες εξασφαλίζουν ότι θα πιάσουν σίγουρα τον αριθμό Τζόκερ και πλέον κυνηγούν μόνο την πεντάδα. Με το σύστημα αυτό έχετε 19 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να πιάσετε το «5+1» σε σχέση με μια απλή στήλη.
Πολλοί έμπειροι παίκτες συχνά συμβουλεύονται τα στατιστικά στοιχεία του παιχνιδιού πριν κάνουν τις επιλογές τους πάνω στο δελτίο του ΤΖΟΚΕΡ. Εδώ υπάρχουν 2 λογικές που εφαρμόζουν οι παίκτες. Η πρώτη λογική βασίζεται στην πεποίθηση ότι οι αριθμοί που εμφανίζονται πιο συχνά μάλλον θα ξαναεμφανιστούν και στην επόμενη κλήρωση, άρα θεωρείται ευνοϊκότερο κάποιος να προτιμάει τους «πιο συχνά εμφανιζόμενους αριθμούς». Η δεύτερη λογική λέει ότι οι αριθμοί της επόμενης κλήρωσης θα είναι μάλλον αυτοί που «έχουν πολύ καιρό να εμφανιστούν» στην κληρωτίδα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes