17/11/16

Περισσότερα από 11 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ την προηγούμενη εβδομάδα

ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ MEGA BOOSTER......
Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αρχίζουν ξανά, μετά από τη μικρή διακοπή τους
Μεγάλα κέρδη μοιράζει κάθε μέρα το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ. Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 8 Νοεμβρίου 2016 έως τις 14 Νοεμβρίου 2016, οι τυχεροί του «Πάμε Στοίχημα» πήραν σε κέρδη περισσότερα από 11 εκατομμύρια ευρώ.
Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αρχίζουν ξανά, μετά από τη μικρή διακοπή τους, λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2016. Ο ΟΠΑΠ με το Mega Booster δίνει επιπλέον κέρδη στους τυχερούς του «Πάμε Στοίχημα», που θα ποντάρουν στους αγώνες των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
H μεγάλη προωθητική ενέργεια του ΟΠΑΠ προσφέρει επιπλέον μπόνους από 5% έως 100% στους τυχερούς που επιλέγουν από 3 αγώνες και πάνω (πριν από την έναρξή τους, με συνολική απόδοση από 4,00 και πάνω) στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και στις διοργανώσεις των Champions League & Europa League. Το Mega Booster παίζει και μπάσκετ στη Euroleague, με μπόνους από 10% έως 100%, για τις τετράδες και πάνω.
Τα επιπλέον κέρδη που έχει μοιράσει το Mega Booster από τις 26 Αυγούστου 2016 μέχρι σήμερα έχουν υπερβεί τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes