8/6/16

«Αυτό το Ευρωπαϊκό το ζεις καλύτερα σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ»

«Αυτό το Ευρωπαϊκό το ζεις καλύτερα σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ»
ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ EURO 2016  ...

Η μεγάλη ώρα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έφτασε! Την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 ξεκινάει στα γήπεδα της Γαλλίας η ποδοσφαιρική γιορτή του καλοκαιριού, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2016 και τα 4.500 πρακτορεία του ΟΠΑΠ είναι ο νούμερο ένα προορισμός για τους παίκτες.
Η νέα επικοινωνιακή καμπάνια του ΟΠΑΠ «Καλύτερα σε ένα πρακτορείο» καλεί τους παίκτες να επισκεφθούν με τις παρέες τους ένα από τα πρακτορεία και να ζήσουν απερίσπαστα αυτό το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η προετοιμασία είναι πυρετώδης και όπως σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις η καρδιά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα χτυπάει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Σε αυτά, οι παίκτες θα παρακολουθούν ζωντανά τους αγώνες, θα βρίσκονται στον παλμό των αθλητικών εξελίξεων και θα έχουν πλήθος στοιχηματικών επιλογών από το Πάμε Στοίχημα.
Το νέο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2016 προσφέρει στους παίκτες ειδικά στοιχήματα μακράς διάρκειας ανά όμιλο: για το νικητή, τον δεύτερο, τον τρίτο και τον τελευταίο και για τον συνδυασμό πρόκρισης (1ος-2ος). Επίσης σε επίπεδο ομάδας οι στοιχηματικές επιλογές είναι για τον πρώτο σκόρερ, το σύνολο τερμάτων και τους βαθμούς. Ταυτόχρονα, υπάρχουν ειδικά στοιχήματα για το νικητή της διοργάνωσης, τη συμμετοχή στον τελικό, τον ημιτελικό και τον προημιτελικό, τον πρώτο σκόρερ, την ομάδα με τα περισσότερα γκολ και το σύνολο τερμάτων και καρτών.
Περισσότερες από 130 είναι οι επιλογές για κάθε αγώνα! Για πρώτη φορά σε τελικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ο ΟΠΑΠ προσφέρει ειδικά στοιχήματα: Για τις κάρτες: σύνολο κόκκινων καρτών του αγώνα, της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης, σύνολο κίτρινων καρτών πρώτου ημιχρόνου, Under/Over κίτρινων καρτών, λεπτό πρώτης κίτρινης κάρτας, ομάδα με τις περισσότερες κίτρινες.
Για τα κόρνερ: σύνολο κόρνερ αγώνα και πρώτου ημιχρόνου, πρώτο κόρνερ, ομάδα που θα κερδίσει τα περισσότερα κόρνερ στον αγώνα και στο πρώτο ημίχρονο, κόρνερ με πλεονέκτημα, λεπτό πρώτου κόρνερ.
Για τα οφσάιντ: ακριβής αριθμός οφσάιντ, συνολικά οφσάιντ αγώνα και πρώτου ημιχρόνου, ομάδα που θα καταλογιστούν τα περισσότερα οφσάιντ, πρώτη ομάδα που θα καταλογιστεί οφσάιντ.
Για τα πλάγια άουτ: συνολικά πλάγια άουτ αγώνα και πρώτου ημιχρόνου, λεπτό πρώτου πλάγιου άουτ, ομάδα που θα κερδίσει το πρώτο πλάγιο άουτ.
Για τα Goal-Kick: σύνολο Goal-Kick και πρώτου ημιχρόνου, λεπτό πρώτου goal-kick, ομάδα που κερδίσει το πρώτο Goal-Kick.
Για τα πέναλτι: σύνολο πέναλτι αγώνα, γηπεδούχου και φιλοξενούμενης.
Για το τελικό αποτέλεσμα: συνδυασμός του με Under/Over 1,5 και Under/Over 3,5, με Under/Over 1,5 πρώτου ημιχρόνου, με goal και no goal, με την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει.
Για τις καθυστερήσεις: χρόνος καθυστερήσεων πρώτου και δεύτερου ημιχρόνου.
Για λοιπά ειδικά στοιχήματα: πρώτο που θα συμβεί (πλάγιο, Goal-Kick, ελεύθερο χτύπημα, κόρνερ, γκολ), τι θα συμβεί πρώτο (γκολ, κίτρινη κάρτα, ημίχρονο), ποια ομάδα θα πάρει τη σέντρα, ο τερματοφύλακας που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα.
Εταιρικό προφίλ
Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.
Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.
Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr



Πηγή: «Αυτό το Ευρωπαϊκό το ζεις καλύτερα σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ» | 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes