17/12/15

Ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής συμπληρώνει 200 συνεχόμενα παιχνίδια!

Ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής συμπληρώνει 200 συνεχόμενα παιχνίδια!
Απίστευτη επίδοση από τον....
Νίκο Περηφανόπουλος, τον αρχηγό του ΦΑΣ Νάουσα, που το προσεχές Σάββατο θα συμπληρώσει 200 συνεχόμενες συμμετοχές, αγωνιζόμενος ανελλιπώς επί μία εξαετία!
ΠΙθανώς να μην έχει προηγούμενο το φοβερό επίτευγμα του 31χρονου αμυντικού της ομάδας από τη Νάουσα. Ο Νίκος Περηφανόπουλος μπορεί να... περηφανεύεται ότι είναι ο πλέον ακούραστος παίκτης των ελληνικών γηπέδων. Και πώς όχι άλλωστε όταν όχι απλά έχει σπάσει την... 100άρα συνεχόμενων συμμετοχών με τη φανέλα του ΦΑΣ, ενός ερασιτεχνικού σωματεία στη Νάουσα, αλλά το προσεχές Σάββατο, στην αναμέτρηση με τον Αχιλλέα Νάουσας, θα φτάσει αισίως τις 200, όπως αναφέρει το «Sportsup»!
Το ακόμα πιο εντυπωσιακό δε είναι ότι σε όλο αυτό το διάστημα μόλις μία φορά δεν αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο κι επρόκειτο για το παιχνίδι με τον ΑΣ Πεντάβρυσου, στις 30/4/11, καθώς έγινε αλλαγή στο ημίχρονο! Κι όχι, δεν... κουράστηκε και βγήκε από το παιχνίδι, αλλά βγήκε καθώς ακολουθούσε την επόμενη Τετάρτη πολύ σημαντικό ματς για το Κύπελλο με αντίπαλο το Μακροχώρι. 
Αν αναλογιστεί μάλιστα κανείς τους παράγοντες τραυματισμοί-κάρτες, καταλαβαίνει το τεράστιο επίτευγμα του Περηφανόπουλου, το οποίο κρατάει εδώ και μία εξαετία, από τον Σεπτέμβριο του 2009, όταν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Γαλατάδων!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes