28/7/15

Πέρασε η καταγγελία του Ολυμπιακού - Εκτός κουπονιού ΟΠΑΠ η ΑΕΚ λόγω ασυμβίβαστου με τον Μελισσανίδη ...

Αποτέλεσμα εικόνας για αεκ
Εκτός κουπονιού ΟΠΑΠ η ΑΕΚ λόγω ασυμβίβαστου με τον Μελισσανίδη ...

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με ψήφους 4 - 3 έκανε δεκτή την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ για το ασυμβίβαστο που υποστηρίζει ότι υπάρχει στην περίπτωση του Δημήτρη Μελισσανίδη και πλέον αποφάσισε ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στα κουπόνια του ΟΠΑΠ.
Επειτα από τις διευκρινίσεις που έδωσε ο Μελισσανίδης στα γραφεία της ΕΕΑ και μετά την την ισοψηφία της προηγούμενης εβδομάδας (3-3), η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αυτή τη φορά πήρε απόφαση αρνητική για την ΑΕΚ. Με ψήφους 4-3, η καταγγελία του Ολυμπιακού κρίθηκε βάσιμη και η ΠΑΕ ΑΕΚ θα πρέπει να υποστεί τις επιπτώσεις. 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, η επιτροπή δέχθηκε ότι ο Μελισσανίδης δεν έχει μετοχές στην ΑΕΚ αλλά τον χαρακτήρισε «ηγέτη» της Ενωσης. Η ΠΑΕ αναμένεται να κληθεί να πληρώσει πρόστιμο, πιθανότατα όχι ιδιαίτερα υψηλό, ενώ παράλληλα δεν θα επιτρέπεται η συμμετοχή της στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.
Εντονη κόντρα Μελισσανίδη με μέλος της ΕΕΑ
Οι τόνοι ανέβηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατηγόρησε τον Γεώργιο Βάμβουκα, μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, για φιλοολυμπιακή στάση, ενώ προειδοποίησε όλα τα μέλη για πιθανές αγωγές που θα τους κάνει, με τον Βάμβουκα να απαντά με απειλή για προσφυγή στη δικαιοσύνη. 
Οσον αφορά την... βόμβα που φέρεται να κατέθετε ο Μελισσανίδης, ήταν ένα δημοσίευμα του Reuters που γράφει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης καταζητείται από την Interpol, ενώ ρώτησε την Επιτροπή αν γνωρίζει ότι του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι κι αν ξέρουν τα μέλη της ότι εξακολουθεί να ασκεί διοίκηση. Η απάντηση της ΕΕΑ που είχε μεγάλο ενδιαφέρον, είναι ότι σκοπεύουν στο μέλλον να ασχοληθούν με την περίπτωση του Μαρινάκη.
Επίσης ο Μελισσανίδης κατηγόρησε τον Πανόπουλο ότι έβγαλε τη χθεσινή ανακοίνωση για να τον στοχοποιήσει, ενώ ρώτησε τα μέλη της ΕΕΑ «γιατί ευαισθητοποίηθηκαν τώρα και όχι παλιότερα με τον Ολυμπιακό, που μέσω του Σωκράτη Κόκκαλη έλεγχε το στοίχημα» για να του πουν ότι και τότε το ίδιο είχε συμβεί. Ωστόσο ο Μελισσανίδης ανταπάντησε ότι «τότε ο Ολυμπιακός ήταν κανονικά μέσα στα κουπόνια.»
Πηγή: 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes