16/11/14

Ομόλογα στους πράκτορες για τα VLTs

Ομόλογα στους πράκτορες για τα VLTs

Μετά και τη νέα βελτιωμένη πρόταση ...

Οι τρεις εναλλακτικοί τρόποι συμμετοχής των πρακτόρων που προτείνει ο ΟΠΑΠ......

Αύριο, Δευτέρα πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση των πρακτόρων του ΟΠΑΠ για να αξιολογήσουν τις προτάσεις της εταιρίας προς αυτούς, σχετικά με τη συμμετοχή τους στα παιγνιομηχανήματα, VLTS. Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση του ΟΠΑΠ περιλαμβάνει τρεις εναλλακτικούς τρόπους συμμετοχής των υφιστάμενων πρακτόρων στα VLTs, μετά και τη νέα βελτιωμένη πρόταση που τους έκανε ο Οργανισμός.




Πρώτον, οι πράκτορες μπορούν να συμμετέχουν αυτόνομα και να αποκτήσουν το δικό τους κατάστημα (GamingHall). Δεύτερον, μέσω μικρών ενώσεων πρακτόρων που θα αποτελούνται το πολύ από επτά άτομα θα μπορούν να πάρουν ένα GamingHall και τρίτον και σημαντικότερο μέσω ενός χρηματοοικονομικού προϊόντος που δημιούργησε ο ΟΠΑΠ, το οποίο, σύμφωνα με πηγές της αγοράς τυχερών παιχνιδιών, είναι ιδιαίτερα ελκυστικό και επωφελές για τους πράκτορες.

Το χρηματοοικονομικό αυτό προϊόν δίνει τη δυνατότητα στους πράκτορες να συμμετέχουν στην κερδοφορία του συνόλου των 16.500 VLTs με ιδιαίτερα υψηλή απόδοση - τόκο και χωρίς να πάρουν κανένα επιχειρησιακό ή οποιοδήποτε άλλο ρίσκο. Συγκεκριμένα, οι πράκτορες θα έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν ομολογίες που θα εκδώσει η ΟΠΑΠ ΑΕ και θα συνδέονται με την απόδοση των 16.500 vltS. Η τιμή διάθεσης των ομολογιών θα είναι σε πολύ χαμηλή τιμή της τάξης των 1.000 ευρώ ανά ομολογία και κάθε πράκτορας μπορεί να αποκτήσει μέχρι δέκα ομολογίες. Κάθε ομολογία του δίνει τη δυνατότητα κάθε τρίμηνο να λαμβάνει τόκο ο οποίος μπορεί να φτάσει και μέχρι το 20% ετησίως ανάλογα με την απόδοση των VLTs.

Αρκετοί μεμονωμένοι πράκτορες πιστεύουν πολύ και θέλουν αυτό το «εργαλείο» γιατί θεωρούν ότι με μικρό κόστος γίνονται συμμέτοχοι σε μια μεγάλη επένδυση με σημαντικά πλεονεκτήματα και με απόλυτη διασφάλιση του κεφαλαίου συμμετοχής τους. Σύμφωνα με την πρόταση του ΟΠΑΠ ο κάθε ένας τους δικαιούται ανά πάσα στιγμή να ζητήσει τη ρευστοποίηση μέρους ή του συνόλου των ομολογιών που διαθέτει στην ονομαστική τους τιμή. Μπορεί δηλαδή να συμμετάσχει στα συνολικά κέρδη των 16.500 VLTs, έχοντας διασφαλίσει υψηλή απόδοση και μάλιστα ,όπως λένε στελέχη τραπεζών, χωρίς να πάρει κανένα ρίσκο. Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι το προϊόν αυτό είναι πρωτοποριακό και δεν έχει δοθεί στον παρελθόν σε κανένα δίκτυο διανομής.

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr.


Πηγή: 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes