10/11/14

Billy Walters: Ξεκίνησε πάμπτωχος από το Κεντάκι κι έγινε ο μεγαλύτερος τζογαδόρος του Λας Βέγκας....

Φωτογραφία για Billy Walters: Ξεκίνησε πάμπτωχος από το Κεντάκι κι έγινε ο μεγαλύτερος τζογαδόρος του Λας Βέγκας
Μπορεί ο χρυσός κανόνας στον τζόγο να είναι η ρήση “η μάνα πάντα κερδίζει” ωστόσο ο...
William «Billy» Walters κατάφερε να τον σπάσει Ο τζογαδόρος που πολλοί αποκαλούν “νονό” του Λας Βέγκας είναι πασίγνωστος στους κύκλους των αθλητικών στοιχημάτων, κυρίως του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, καθώς, σύμφωνα με τις φήμες αλλά και την αμερικάνικη εκπομπή “60 Μinutes”, κάθε χρόνο καταφέρνει να αυξήσει τα χρήματά του από τα στοιχήματα που παίζει.

Ο 67χρονος εκατομμυριούχος είναι τόσο διάσημος που πλέον οι μπούκερς διστάζουν να πάρουν τα στοιχήματά του, μη γνωρίζοντας πώς καταφέρνει πάντα να κερδίζει, αφού κι ο ίδιος δεν αποκαλύπτει ποτέ τη στρατηγική του.

Σύμφωνα πάντως με το “60 Μinutes”, ο θρύλος του τζόγου, είναι γνωστός ανάμεσα στο… συνάφι του ως ο πιο πετυχημένος τζογαδόρος των τελευταίων 30 ετών. Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν (μιας κι ο ίδιος αποφεύγει με κάθε τρόπο την δημοσιότητα), είναι γνωστός για την ικανότητά του να ξεγελά τους μπούκερς τοποθετώντας μικρά στοιχήματα σε μια πλευρά ώστε να παραπλανήσει κι έπειτα επανέρχεται με ένα τεράστιο στοίχημα στην ακριβώς αντίθετη πλευρά, που δίνει τεράστιες αποδόσεις.

Μάλιστα, φημολογείται ότι διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο από υπαλλήλους που τοποθετούν τα στοιχήματα για τον ίδιο και οι οποίοι δεν γνωρίζονται καν μεταξύ τους.

Ο Walters κατάφερε κυριολεκτικά να δημιουργήσει την περιουσία του από το μηδέν καθώς μεγάλωσε μέσα στη φτώχεια μαζί με τη γιαγιά του στο Κεντάκι.

Οι δύσκολες συνθήκες των παιδικών του χρόνων δεν κατάφεραν να μπουν εμπόδιο στο μέλλον του αφού σήμερα ο Walters φαίνεται να έχει όλο το Λας Βέγκας στα πόδια του. Διαθέτει δεκάδες ακίνητα, ένα γήπεδο του γκολφ, μιας και είναι δεινός γκολφίστας, διάφορες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων κι ένα ιδιωτικό τζετ, αξίας 20 δισ. δολαρίων.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό οι συναλλαγές του δεν φαίνεται να περιορίζονται μόνο στα νόμιμα στοιχήματα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Walters βρίσκεται μπλεγμένος σε έρευνα του FBI, μαζί με τον επενδυτή Καρλ Άικαν και τον έτερο γκολφίστα Φιλ Μικελσον, για παράνομη διακίνηση επενδυτικών πληροφοριών. 

ΠΗΓΗ

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes