31/10/14

Πανζουρλισμός για τα 14 εκατ. ευρώ του Τζόκερ -Ποιο είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει κληρωθεί ποτέ και πόσα έχει πάρει ο μεγαλύτερος υπερτυχερό.......


Το χθεσινό, 14ο τζακ ποτ στο Τζόκερ έχει προκαλέσει χαμό σε όλη τη χώρα και από νωρίς σήμερα χιλιάδες πολίτες δημιουργούν ουρές στα πρακτορεία ενόψει της κλήρωσης της Κυριακής, που μοιράζει πάνω από 14 εκατ. ευρώ.


Το ποσό αυτό είναι το δεύτερο μεγαλύτερο των τελευταίων χρόνων, έπειτα από τον Απρίλιο του 2010, οπότε είχαν κληρωθεί 19,2 εκατομμύρια ευρώ. Τότε τα χρήματα είχαν μοιραστεί τρεις υπερτυχεροί, τώρα οι τυχεροί... αναζητούνται.
Όπως θυμάται ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Πρακτόρων ΟΠΑΠ Αττικής, Γιώργος Πουλημάς, ο οποίος διατηρεί πρακτορείο στη Δάφνη, το μεγαλύτερο ποσό που έχει κερδίσει ένα μόνο άτομο σε κλήρωση του Τζόκερ ήταν 11 εκατομμύρια ευρώ.
Τώρα το ποσό των 14 εκατομμυρίων ευρώ ελπίζει ότι θα το κερδίσει πλήθος κόσμου, που από το πρωί συρρέει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ για να καταθέσει τα δελτία. «Μπαίνουν σήμερα στο πρακτορείο ακόμα και άνθρωποι που δεν έχουν παίξει ποτέ Τζόκερ και μας ζητούν να τους μάθουμε πώς παίζεται», λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Πουλημάς.
Η κίνηση στα πρακτορεία είναι αυξημένη, ωστόσο μεγαλύτερη αναμένεται η συμμετοχή αύριο και κυρίως την Κυριακή, λίγες ώρες πριν από την κλήρωση. Ωστόσο, όπως υπογραμμίζει ο κ. Πουλημάς, τα τελευταία πέντε χρόνια δεν γίνονται στα τζακ ποτ οι ουρές που σημειώνονταν κάποτε. «Με την οικονομική κρίση τα χρήματα του κόσμου είναι περιορισμένα και δεν τους περισσεύουν για να παίξουν», τονίζει.
Είναι πάντως γεγονός ότι όσο αυξάνεται το ποσό που θα κληρωθεί, πολλαπλασιάζονται και οι διεκδικητές. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι για τη χθεσινή κλήρωση κατατέθηκαν πάνω από 3 εκατομμύρια δελτία και συμπληρώθηκαν 22,4 εκατομμύρια στήλες, που «διεκδικούσαν» τα 11 εκατομμύρια ευρώ που μοίραζε το Τζόκερ. Ο αριθμός των στηλών ήταν αυξημένος κατά 30% σε σχέση με την κλήρωση της προηγούμενης Κυριακής 26 Οκτωβρίου, οπότε θα μοιραζόταν το ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ.
Η κατάθεση δελτίων γίνεται μέχρι το βράδυ της Κυριακής 2 Νοεμβρίου στις 8:30 και η κλήρωση θα γίνει μισή ώρα αργότερα.


Πηγή:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes