21/3/14

ΟΠΑΠ: Ξεκινούν τα Λαχεία – Κανονικά το Internet

 

Μέχρι τα τέλη του Απριλίου εκτιμάται ότι, θα ξεκινήσουν τα πρώην
κρατικά Λαχεία (Ξυστό κα) στον ΟΠΑΠ, ενώ κανονικά εξελίσσεται ο σχεδιασμός για το Ιnternet με στόχο να ξεκινήσει πριν από το Μουντιάλ. Αρχικά, ο σχεδιασμός για τα λαχεία ήταν εντός Μαρτίου, ωστόσο για τα νέα παιχνίδια του οργανισμού χρειάστηκε επανασχεδιασμός καθώς εκτιμάται ότι θα προσθέσουν στις ετήσιες πωλήσεις περισσότερα από 3 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την περίοδο σε όλα τα πρακτορεία του οργανισμού τοποθετείται από την Ιντραλοτ το νέο λογισμικό (scanner) με το οποίο θα περνούν τις προμήθειες τους οι πράκτορες, αλλά και οι λαχειοπώλες. Όσα λαχεία δεν πωλούνται, θα ακυρώνονται αυτόματα και δεν θα συμμετάσχουν στις κληρώσεις. Εν τω μεταξύ, σ ότι αφορά το Internet η ιταλική εταιρεία Gtech έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να είναι έτοιμο πριν το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού.

Όπως ήδη έχει γράψει το Newmoney, πριν από την δραστηριοποίηση του Internet θα ξεκινήσει και η κυκλοφορία των προπληρωμένων καρτών με τις οποίες οι παίκτες να παίζουν στο Internet όλα τα παιχνίδια του οργανισμού. Σ ότι αφορά το στοίχημα, έγινε γνωστό ότι, οι αποδόσεις θα είναι ταυτόσημες με το κουπόνι που κυκλοφορεί ώστε να μην υπάρχει ανταγωνισμός με το επίγειο δίκτυο του ΟΠΑΠ.     

Δ. Π. 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes