29/7/13

Έρχεται η Μέταλιστ - Μιλούν Στέφενς, Μάρκεβιτς..

Έχει αρχίσει για τα καλά η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ
την φετινή σεζόν με αντίπαλο την Ουκρανική Μέταλιστ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η αποστολή της Ουκρανικής ομάδας αναμένεται να φθάσει λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη. Οι παίκτες και τα μέλη της αποστολής θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης ενώ το απόγευμα η προπόνηση της Μέταλιστ θα γίνει στην Τούμπα.

Το πρόγραμμα έτσι όπως έχει συμφωνηθεί από τις δύο ομάδες είναι το εξής: Στις 17:30 στην Τούμπα θα μιλήσει ο Μάρκεβιτς στους εκπροσώπους του τύπου και στις 18:00 θα αρχίσει η προπόνηση των παικτών της Μέταλιστ στην Τούμπα. Θα επιτραπεί μάλιστα στους δημοσιογράφους να παρακολουθήσουν την προπόνηση τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά.

Στις 19:00 θα μιλήσει στην Τούμπα ο Χούμπ Στέφενς. Και στις 19:30 θα αρχίσει η προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ. Το περίεργο είναι πως οι Ουκρανοί δεν ζήτησαν να προπονηθεί η ομάδα τους, την ώρα διεξαγωγής του αγώνα, δηλαδή στις 21:00 κάτι που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με όλες τις φιλοξενούμενες ομάδες. Εκτός κι αν σήμερα, μόλις διαπιστώσουν την έντονη ζέστη που επικρατεί στην Θεσσαλονίκη ζητήσουν να αλλάξει το πρόγραμμα...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes