6/8/12

Νεαροί προσφέρονται να "ικανοποιήσουν" ηλικιωμένες ....




Λόγω κρίσης, οι ερωτικές αγγελίες έχουν την τιμητική τους και μάλιστα η φαντασία των συντακτών τους ξεπερνά κάθε όριο.



Φαίνεται πως η κρίση δημιουργεί “κενά” στην ανθρώπινη ύπαρξη και κάποιοι προτιμούν τον εύκολο και φθηνό τρόπο μίας αγγελίας για να βρουν το ταίρι τους. Άλλοι πάλι έχουν σκοπό να βγάλουν και χρήματα, αφού στην κυριολεξία... πωλούν τον κορμί τους μέσω των αγγελιών.

Χαρακτηριστικά τα ακόλουθα παραδείγματα από την εφημερίδα “7 μέρες αγγελίες” που δημοσιεύει το dete.gr:

* Νεαρός προσφέρει ερωτική συντροφιά σε κυρίες όλων των ηλικιών.

* Κύριος ειδικός στο μασάζ, χαλαρωτικό μασάζ, σε κυρίες ηλικιωμένες - νεαρές, κάνει τα πάντα για να τις κάνει να χαλαρώσουν.

* Νέος 28 χρονών αναζητώ την αγκαλιά ώριμης κυρίας για συνάντηση 40 έως 65 χρονών, χήρας ή μόνης που θέλει να κάνει το κέφι της.

* Αισθησιακός νέος, με πλούσια προσόντα, προσφέρει συντροφιά και ικανοποιεί τρελές ερωτικές επιθυμίες, σε γυναικείες υπάρξεις.

* Νεαρός πολύ εμφανίσιμος, επιθυμεί γνωριμία με κοπέλα ή κυρία που κάνει γυμνισμό για καλοκαιρινή παρέα.

* 32χρονη δεσμευμένη κυρία με τέλειες αναλογίες, αρκετά εμφανίσιμη ζητά γνωριμία με κύριο δεσμευμένο για μια εχέμυθη και διακριτική σχέση.

* Κτηνοτρόφος γοητευτική, δραστήρια, ζητά γνωριμία εχέμυθη, με κύριο που αγαπά τη φύση.

* Κύριος 45 ετών, ελεύθερος από χωριό με ακίνητα, ψάχνει κυρία από τα χωριά Καλαβρύτων που να λέει αλήθεια για σχέση ζωής.

* Ναυτικός 50 ετών εμφανίσιμος αναζητά σοβαρή γνωριμία εως 40 ετών, από Βουλγαρία να μιλάει τα ελληνικά και χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις.

* Νέος εμφανίσιμος 35 ετών, στρατιωτικός στον Άραξο, ζητά γνωριμία, με απελευθερωμένη κοπέλα από 18 - 35 ετών και με νεαρό ζευγάρι αυτής της ηλικίας.

* Παντρεμένος 40 ετών, δημόσιος υπάλληλος αναζητά φοιτήτριες ή παντρεμένες ή ελεύθερες ή χήρες ανεξαρτήτου ορίου ηλικίας για παρέα ερωτικών πράξεων με απολυτή εχεμύθεια.

Όπως φαίνεται από το περιεχόμενο των παραπάνω αγγελιών αρκετοί δεν αναζητούν μόνο την ερωτική συντροφιά ή κάποιες... καλές χαλαρωτικές στιγμές, αλλά και τρόπους να βγάλουν χρήματα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το φαινόμενο αυτό θα γιγαντωθεί το προσεχές χρονικό διάστημα. Όσο η ύφεση παραμένει σταθερή, τόσο κάποιοι νέοι θα καταφεύγουν στην πορνεία είτε ανδρική (με γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας) είτε γυναικεία.
Πηγη kamikazi.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes